Ούρλιαζε η Κύπρια του Greece's Next Top Model – «Δεν είμαι τρελή... βλέπω τα ψου ψου ψου» - VIDEO

Ούρλιαζε η Κύπρια του Greece's Next Top Model – «Δεν είμαι τρελή... βλέπω τα ψου ψου ψου» - VIDEO

Το άλλο της πρόσωπο έδειξε η Εβελίνα βάζοντας τις φωνές στην Ξανθούλα. Η δε τελευταία είπε στις φίλες της: «Να την άκουγε η Καγιά να αυτοκτονούσε».

Στο επεισόδιο της Τρίτης, 20/11, είδαμε την Εβελίνα Σκίτσκο να ξεσπαθώνει κατά των κοριτσιών.

Πήγε στην κουζίνα η Εβελίνα και ούρλιαζε στην Ξανθούλα την ώρα που έτρωγε μόνη της την σούπα της.

Επί της ουσίας η Εβελίνα είναι πρωτοστάτης, μιας ακόμα «τριάδας», της φωτιάς ή όχι, αυτό θα δείξει.

Οι φωνές της Εβελίνας, ακούστηκαν σε όλο το σπίτι. Όπως είπε η Εβελίνα είχε εκνευριστεί.

Όπως είπε η Κύπρια παίκτρια του GNTM: «Εντάξει ήμουνα κι εγώ λίγο επιθετική στην αρχή. Είχα εκνευριστεί. Δεν καταλαβαίνω τον λόγο. Αν σου χω κάνει κάτι και δεν μου λες τον λόγο και συνεχίζεις να μου δείχνεις ότι είσαι πειραγμένη... Δηλαδή τί έχω κάνει και δεν μου το λες.»

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο video που ακολουθεί:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Συνάντηση με τριμελή αντιπροσωπεία του νεοσύστατου συνδέσμου «Η Φωνή των κτηνοτρόφων» είχε το Σάββατο ο Επικεφαλής της Ειδικής Επιστημονικής Επιτροπής για την Ανασυγκρότηση και Αναβάθμιση του Κτηνοτροφικου Τομέα και Πρόεδρος του Ινστιτούτου Κύπρου, Σταύρος Μαλάς, με εκπρόσωπο των κτηνοτρόφων Χριστόδουλο Χριστοδούλου να επαναλαμβάνει στο ΚΥΠΕ το αίτημά τους για συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και να προειδοποιεί για το ενδεχόμενο νέων κινητοποιήσεων.