ΕΛΛΑΔΑ

Κρατούμενος φυλακών «γέννησε» 45 αυγά με ουσίες!

Κρατούμενος φυλακών «γέννησε» 45 αυγά με ουσίες!

Διέκοψαν τη μεταγωγή ενός 25χρονου αλλοδαπού κρατούμενου από τις φυλακές του Αγίου Στεφάνου Πατρών σε άλλο σωφρονιστικό κατάστημα οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών, όταν δέχθηκαν πληροφορίες ότι... «κυοφορούσε» μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών!

Σε συνεργασία με τους σωφρονιστικούς υπάλληλους του Κλειστού Καταστήματος Κράτησης Πατρών, μετέφεραν τον ύποπτο κρατούμενο σε νοσοκομείο της πόλης, όπου οι γιατροί του έκαναν ακτινογραφίες και, όταν διαπίστωσαν ότι είχε καταπιεί συσκευασίες με ναρκωτικά, τον κράτησαν για νοσηλεία υπό την επιτήρηση των αστυνομικών.

Σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα, η εισαγωγή του 25χρονου έγκλειστου στο νοσοκομείο έγινε στις 15 Νοεμβρίου και, ως την περασμένη Δευτέρα, απέβαλε σταδιακά από τον οργανισμό του 45 αυτοσχέδια «αυγά» που περιείχαν συνολικά 104,4 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης!

Στη συνέχεια, σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία για εισαγωγή ναρκωτικών σε σωφρονιστικό κατάστημα και υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top