ΔΟΥΛΕΜΑ κανονικότατο από τον Καραβίδα…

ΔΟΥΛΕΜΑ κανονικότατο από τον Καραβίδα…

Είναι ξεκάθαρο ότι το θέμα ενδεχόμενης αύξησης των ομάδων, παραμένει στο προσκήνιο. 

Μίλησε γι αυτό χτες ο πρόεδρος της Δόξας Κώστας Χριστοδούλου – Καραβίδας, λέγοντας ότι θα είναι καλύτερη λύση, να πάμε σε ένα πρωτάθλημα 16 ομάδων και να παίζουν υποχρεωτικά τρεις Κύπριοι στην ενδεκάδα κάθε ομάδας! 

Υποστηρίζοντας ότι έτσι θα βοηθηθεί και η Εθνική ομάδα. 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ τη δήλωση του 

Τα πολλά λόγια είναι περιττά. Δούλεμα κανονικότατο, από τον γνωστό μάνατζερ. 

Φυσικά τον… παίρνει και το κάνει, αφού όχι μόνο είναι κοντά, αλλά αποτελεί μέρος της «εξουσίας» του κυπριακού φουτμπόλ! 

Π.Χ. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Δεν καθορίστηκε νέα συνάντηση με Τατάρ - «Δεν ήταν η έκβαση που ανέμενα. Η προσέγγιση του σιγά σιγά δεν λειτουργεί για το Κυπριακό»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Δεν καθορίστηκε νέα συνάντηση με Τατάρ - «Δεν ήταν η έκβαση που ανέμενα. Η προσέγγιση του σιγά σιγά δεν λειτουργεί για το Κυπριακό»

Συμφωνία για τα θέματα αποκατάστασης κοιμητηρίων και κάποια πρόοδος για τα θέματα περιβάλλοντος επιτεύχθηκαν κατά τη σημερινή συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Νίκου Χριστοδουλίδη και του Τουρκοκύπριου ηγέτη κ. Ερσίν Τατάρ, με τον κ. Τατάρ, ωστόσο, να αρνείται να προχωρήσει σε θέματα που αφορούν τα οδοφράγματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE