Έδωσαν ΔΥΝΑΜΗ στον Σταυρή Χρήστου! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Έδωσαν ΔΥΝΑΜΗ στον Σταυρή Χρήστου! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Στο Δημοτικό Στάδιο Ύψωνα «Στέλιος Χαρή» έγινε χτες βράδυ ποδοσφαιρικός αγώνας, μεταξύ του συνδέσμου παλαιμάχων της περιοχής και του ομίλου παλαιμάχων της ΑΕΛ. 

Ήταν για οικονομική στήριξη του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή, Σταυρή Χρήστου, ο οποίος δίδει μεγάλη μάχη με σοβαρή ασθένεια. Αυτές τις μέρες είναι σε ιατρικό κέντρο στη Γερμανία, όπου κάνει θεραπεία. 

Η κίνηση των συμπαιχτών και των συμπολιτών του, δίδει δύναμη στον Σταυρή, να κερδίσει τον πολύ δύσκολο αγώνα που δίδει τον τελευταίο καιρό. 

Το παρών του έδωσε και ο Δήμαρχος Ύψωνα Παντελής Γεωργίου. 

*Ευχαριστούμε την εφημερίδα ΛΕΜΕΣΟΣ για τις φωτογραφίες

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μήνυμα ΠτΔ: «Η μεγαλύτερη και πιο ουσιαστική μεταρρύθμιση στο Συνταξιοδοτικό από το 1980»

Μήνυμα ΠτΔ: «Η μεγαλύτερη και πιο ουσιαστική μεταρρύθμιση στο Συνταξιοδοτικό από το 1980»

Το πλαίσιο της Συνταξιοδοτικής Μεταρρύθμισης παρουσιάστηκε σήμερα στους κοινωνικούς εταίρους, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη να χαρακτηρίζει τη μεταρρύθμιση ως τη μεγαλύτερη και πιο ουσιαστική αλλαγή στο Συνταξιοδοτικό από το 1980.

BEST OF TOTHEMAONLINE