Το νέο amore της Χαριτίνης Ηλιάδου - Στο πλευρό Κύπριου επώνυμου – VIDEO

Το νέο amore της Χαριτίνης Ηλιάδου - Στο πλευρό Κύπριου επώνυμου – VIDEO

Το νέο amore της Χαριτίνης Ηλιάδου είναι και Κύπριος, και πασίγνωστος. 

Η Χαριτίνη Ηλιάδου βρέθηκε κυριολεκτικά στο πλευρό του Μάριου Πρίαμου στα γενέθλιά του. Ο φιναλίστ του Survivor γιόρτασε τα γενέθλιά του σε νυχτερινό μαγαζί της Λευκωσίας. 

Στα γενέθλιά του ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης είχε εκλεκτούς φίλους και στο πλευρό του την Χαριτίνη Ηλιάδου.

Έτσι φούντωσαν και οι φήμες για νέο έρωτα στην πόλη, ανάμεσα στην πρώην παρουσιάστρια του OMEGA και του Μάριου Πρίαμου Ιωαννίδη. 

Δείτε το παρακάτω story από τα γενέθλιά του Μάριου Πρίαμου Ιωαννίδη:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: «Δεν πρόκειται να εμπλακώ σε προεκλογικό αγώνα» – Ποιες είναι οι προτεραιότητές του

Χριστοδουλίδης: «Δεν πρόκειται να εμπλακώ σε προεκλογικό αγώνα» – Ποιες είναι οι προτεραιότητές του

Τη θέση ότι η Κυβέρνηση δεν πρόκειται να εμπλακεί σε προεκλογική εκστρατεία, παρά την κριτική που δέχεται από κόμματα για παροχολογία και για τα κυριακάτικα βίντεο του Προέδρου της Δημοκρατίας, διατύπωσε τη Δευτέρα ο Νίκος Χριστοδουλίδης. Υπογράμμισε πως υπάρχουν σοβαρά ζητήματα που απαιτούν κυβερνητική προσοχή, με πρώτο το Κυπριακό, καθώς και θέματα εσωτερικής διακυβέρνησης και μεταρρυθμίσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE