ΦΟΝΙΚΟ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ: Ένσταση για το μαύρο σημειωματάριο από τον δικηγόρο του Τζιωνή 

ΦΟΝΙΚΟ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ: Ένσταση για το μαύρο σημειωματάριο από τον δικηγόρο του Τζιωνή 

Δεκάδες τεκμήρια από το διπλό φονικό Στροβόλου με θύματα τους Γιώργο Χατζηγεωργίου και Ντίνα Σεργίου, παρουσιάστηκαν ενώπιον του δικαστηρίου στην δικάσιμο της Παρασκευής (23/11).

Της Γεωργίας Παππούτα

Η δικάσιμος τερματίστηκε όταν ο δικηγόρος του Λοΐζου Τζιωνή, Ανδρέας Αναστασίου, υπέβαλε ένσταση για το μαύρο σημειωματάριο που εντοπίστηκε στο όχημα, το οποίο εμπλέκεται στην υπόθεση. 

Να σημειώσουμε πως η διαδικασία διακόπηκε δύο φορές για διάλειμμα κυρίως για λόγους ασυννενοησίας, μεταξύ της Κατηγορούσας Αρχής και των δικηγόρων υπεράσπισης του Λοϊζου Τζιωνή (Αναστασίου) και της Σάρας Σιάμς (Αργυρού).

Μετά την ένσταση του κ.Αναστασίου για το μαύρο σημειωματάριο, η Κατηγορούσα Αρχή πρότεινε να επικοινωνήσουν όλοι οι δικηγόροι υπεράσπισης μαζί της για τις ενστάσεις τους και να της αποσαφηνίσουν τους λόγους, έτσι ώστε να ετοιμάσει τις απαντήσεις της. Η ίδια ξεκαθάρισε πως έχει σκοπό να παρουσιαστούν όλα τα τεκμήρια.

Η εισήγηση της Κατηγορούσας Αρχής για επικοινωνία και συννενόηση, έγινε δεκτή απ' όλους, με τον δικαστή να ζητά να υπάρξει πλήρης συννενόηση αυτή την φορά μεταξύ τους, για να μπορέσει να συνεχιστεί κανονικά η διαδικασία στην επόμενη δικάσιμο της Τετάρτης 28/11. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Eπιτυχή γεώτρηση στον «Πήγασο» - Προανήγγειλε ανακοινώσεις τη Δευτέρα ο Υπ. Ενέργειας

Eπιτυχή γεώτρηση στον «Πήγασο» - Προανήγγειλε ανακοινώσεις τη Δευτέρα ο Υπ. Ενέργειας

Η τελευταία γεώτρηση η οποία αναμένεται να ολοκληρωθεί σήμερα στο βυθοτεμάχιο 10 από την Exxon Mobil, στον στόχο Πήγασος, είναι μία επιτυχής γεώτρηση, "την οποία θα ανακοινώσουμε την Δευτέρα", ανέφερε ο Υπουργός Ενέργειας Γιώργος Παπαναστασίου.