ΦΟΝΙΚΟ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ: Ένσταση για το μαύρο σημειωματάριο από τον δικηγόρο του Τζιωνή 

ΦΟΝΙΚΟ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ: Ένσταση για το μαύρο σημειωματάριο από τον δικηγόρο του Τζιωνή 

Δεκάδες τεκμήρια από το διπλό φονικό Στροβόλου με θύματα τους Γιώργο Χατζηγεωργίου και Ντίνα Σεργίου, παρουσιάστηκαν ενώπιον του δικαστηρίου στην δικάσιμο της Παρασκευής (23/11).

Της Γεωργίας Παππούτα

Η δικάσιμος τερματίστηκε όταν ο δικηγόρος του Λοΐζου Τζιωνή, Ανδρέας Αναστασίου, υπέβαλε ένσταση για το μαύρο σημειωματάριο που εντοπίστηκε στο όχημα, το οποίο εμπλέκεται στην υπόθεση. 

Να σημειώσουμε πως η διαδικασία διακόπηκε δύο φορές για διάλειμμα κυρίως για λόγους ασυννενοησίας, μεταξύ της Κατηγορούσας Αρχής και των δικηγόρων υπεράσπισης του Λοϊζου Τζιωνή (Αναστασίου) και της Σάρας Σιάμς (Αργυρού).

Μετά την ένσταση του κ.Αναστασίου για το μαύρο σημειωματάριο, η Κατηγορούσα Αρχή πρότεινε να επικοινωνήσουν όλοι οι δικηγόροι υπεράσπισης μαζί της για τις ενστάσεις τους και να της αποσαφηνίσουν τους λόγους, έτσι ώστε να ετοιμάσει τις απαντήσεις της. Η ίδια ξεκαθάρισε πως έχει σκοπό να παρουσιαστούν όλα τα τεκμήρια.

Η εισήγηση της Κατηγορούσας Αρχής για επικοινωνία και συννενόηση, έγινε δεκτή απ' όλους, με τον δικαστή να ζητά να υπάρξει πλήρης συννενόηση αυτή την φορά μεταξύ τους, για να μπορέσει να συνεχιστεί κανονικά η διαδικασία στην επόμενη δικάσιμο της Τετάρτης 28/11. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η ώρα των πολιτικών αποφάσεων για το Κυπριακό - Έρχεται η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ - Μηδαμινές οι προσδοκίες

Η ώρα των πολιτικών αποφάσεων για το Κυπριακό - Έρχεται η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ - Μηδαμινές οι προσδοκίες

Στην Κύπρο θα βρίσκεται εντός των επόμενων ημερών η Μαρία Άνχελα Ολγκίν, η οποία πιάνει αμέσως δουλειά, σε μια προσπάθεια, για ένα ουσιαστικό διάλογο με τις δύο πλευρές, έτσι ώστε να δημιουργηθεί μια δυναμική, μέχρι την επόμενη πενταμερή διάσκεψη, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Ιούλιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE