ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΦΟΝΙΚΟ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ: «Άδικα κατηγορείται ο γιος μου» - Έκλαιγε η αδερφή του στην αίθουσα

ΦΟΝΙΚΟ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ: «Άδικα κατηγορείται ο γιος μου» - Έκλαιγε η αδερφή του στην αίθουσα

Οι συναισθηματισμοί για άλλη μια φορά δεν έλειπαν από την αίθουσα του δικαστηρίου (21/11), κατά την εκδίκαση της υπόθεσης του φονικού του Στροβόλου με θύματα τον Γιώργο Χατζηγεωργίου και την σύζυγο του Ντίνα Σεργίου.

Της Γεωργίας Παππούτα

Χαρακτηριστική η εικόνα της αδελφής του Μάριου Χατζηξενοφώντος που σε κάθε δικάσιμο δακρύζει όταν το βλέμμα της συναντιέται με αυτό του αδερφού της. Το ίδιο έγινε και την Τετάρτη (21/11) κατά την άφιξη του κατηγορούμενου στη δικαστική αίθουσα, ενώ γινόταν και καθ' όλη την διάρκεια της ακρόασης. 

Ο 22χρονος σε κάθε δικάσιμο προσπαθεί να αξιοποιεί τον χρόνο και να βλέπει την οικογένεια του, που παρευρίσκεται εκεί για να είναι στο πλευρό του και να τον στηρίζει μέχρι τέλους.

Μάλιστα σε αναφορές της η μητέρα του Χατζηξενοφώντος μάς ξεκαθάρισε πως πιστεύει ακράδαντα στην αθωότητα του γιου της και πως 'άδικα βρίσκεται στην θέση του κατηγορούμενου'. Διακρίνοντας τον πόνο στο βλέμμα της και την πίστη για αθώωση του παιδιού της, μας λέει πως 'στο τέλος θα λάμψει η αλήθεια'. 

Να υπενθυμίσουμε πως στην δικάσιμο της 5ης Νοεμβρίου, ο Λοΐζος Τζιωνής, ο οποίος είναι ο βασικός ύποπτος στην υπόθεση, ενώ στις 13 Ιουνίου δήλωσε παραδοχή στις επτά από τις οκτώ συνολικά κατηγορίες που του απήγγειλε η Κατηγορούσα Αρχή, τελικά έκανε την ανατροπή και είπε ότι δεν παραδέχεται καμία από τις κατηγορίες.

Στην τελευταία δικάσιμο της Τετάρτης (21/11) η Kατηγορούσα Aρχή έδωσε την απάντηση της στα αίτημα του κ. Αργυρού, συνηγόρου της κατηγορούμενης Σάρα Σιαμς, για ελαττωματικότητα κατηγορητήριου και για ακύρωση των κατηγοριών. Την Παρασκευή (23/11), αναμένεται η απόφαση του δικαστηρίου εάν οι κατηγορίες της Σιαμς θα ακυρωθούν ή όχι.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λακατάμια: Αυτή είναι η μοτοσικλέτα στην οποία επέβαινε ο στόχος - Δείτε φωτογραφίες

Επεκτείνεται το Pame express: Αυτοί οι χώροι εξετάζονται σε Λεμεσό και Λάρνακα - Τι γίνεται με τις στάσεις στα ορεινά

Πτώμα στη Σωτήρα: Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή επί της σορού

Ανείπωτη θλίψη για την 8χρονη Καισσαριανή: Πότε θα γίνει η κηδεία - Η παράκληση της οικογένειας

«Θα σε σκοτώσω» - Μαθητής στη Γαλλία γρονθοκόπησε, χαστούκισε και απείλησε καθηγητή επειδή του έκανε παρατήρηση



Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Συνεχίζονται οι εντατικές έρευνες των Αρχών, για την απόπειρα φόνου που διαπράχθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 23 Απριλίου, στη Λευκωσία, την ίδια ώρα που το θύμα της απόπειρας, ο 34χρονος, συνεχίζει να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top