«Δεν είμαι πλούσια, είμαι όμως ευτυχισμένη». Ο γύρος του κόσμου με την πιο ταξιδεμένη blogger της Κύπρου

«Δεν είμαι πλούσια, είμαι όμως ευτυχισμένη». Ο γύρος του κόσμου με την πιο ταξιδεμένη blogger της Κύπρου

Λένε πως οι άνθρωποι που ταξιδεύουν, χαμογελάνε πιο συχνά. Μιλάνε, ρωτάνε, ακούνε, αγκαλιάζουν. Μετρούν τη στιγμή, ζουν το παρόν, ξεχνάνε το «εφ’ όρου». Αποδεσμεύονται από ανασφάλειες και προκαταλήψεις, είναι ελεύθεροι.

Της Ιλιάνας Κουλαφέτη

Αυτήν την εντύπωση λοιπόν μου έδωσε και η Κατερίνα Βάσου: το πιο πολυταξιδεμένο και «ταξιδεμένο» κορίτσι της Κύπρου που Ζει, με Ζ κεφαλαίο. Σε δύο συνεντεύξεις (γιατί μία συζήτηση δεν είναι ποτέ αρκετή με αυτούς τους ανθρώπους) εφ’ όλης της ύλης, μου αποκάλυψε χωρίς ίχνος «μυστικοπάθειας» όλα της τα ευτυχισμένα «μυστικά». Τον τρόπο με τον οποίο μυήθηκε στον κόσμο των αιθέρων, τις εμπειρίες, τις δυσκολίες, τις μαγικές στιγμές.

Λατσιώτισσα, γέννημα-θρέμμα, έως και σήμερα –τις λίγες δηλαδή μέρες που πιάνει λιμάνι στην Κύπρο– η Κατερίνα, είναι κυριολεκτικά «το κορίτσι της διπλανής πόρτας».

Δεν μεγάλωσε με μια βαλίτσα στο χέρι, δεν της ήρθαν τα ταξίδια ουρανοκατέβατα, ούτε κολυμπούσε ποτέ στο εύκολο χρήμα που εξασφαλίζει σε πολλούς travel-blogger ανά το παγκόσμιο επιτυχίες και εμπειρίες. Τουναντίον, όπως πολλοί από εμάς, «αναγιώθηκε» σε ένα καθαρά κυπριακό σπίτι, με αυστηρούς όρους, σχολείο-φροντιστήριο-σπουδές και δουλειά.

Διαβάστε περισσότερα στον Κυπριακό Χρονογράφο 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος που αλλάζει φέρνει πίσω τα ταλέντα της»- Νέα αποστολή στο Λονδίνο με 20+ εργοδότες

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος που αλλάζει φέρνει πίσω τα ταλέντα της»- Νέα αποστολή στο Λονδίνο με 20+ εργοδότες

Τα προβλήματα της οικονομίας, η αναπτυξιακή πορεία της Κύπρου, η μείωση του δημόσιου χρέους, τα χαμηλά ποσοστά ανεργίας αλλά και οι πρωτοβουλίες για επαναπατρισμό Κυπρίων ταλαντούχων επαγγελματιών, αποτέλεσαν μεταξύ άλλων τα βασικά σημεία αναφοράς σε βίντεο που δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE