Ήρθε για ΑΝΤΙ-ΑΛΕΦ, κάνει ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ στους φυσιοθεραπευτές…

Ήρθε για ΑΝΤΙ-ΑΛΕΦ, κάνει ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ στους φυσιοθεραπευτές…

Θα κάνει ξανά συντροφιά με τους φυσιοθεραπευτές της ομάδας, ο Κέβιν Μπρου. Ο Γάλλος χαφ δεν πρόλαβε να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση, μένει ξανά στο περιθώριο. Ως γνωστό προπονούνταν κανονικά μέχρι την περασμένη Παρασκευή, υπήρχε η πιθανότητα να έπαιρνε χρόνο συμμετοχής στο παιχνίδι με την Αλκή.

Ωστόσο ένιωσε ενοχλήσεις στην Παρασκευή και αποδείχθηκε μετά το χτεσινό του πέρασμα του από ιατρικές εξετάσεις, ότι υπέστη (ξανά) θλάση. H ενημέρωση που προκύπτει, λέει, ότι θα μείνει για περίπου τρεις εβδομάδες εκτός προπονήσεων.

Υπάρχει έντονος προβληματισμός για τον 30χρονο χαφ, αφού στο διάστηκα των πέντε μηνών που αποτελεί μέλος της ομάδας, έχει υποστεί 4 φορές (!) θλάση. Δεν αποκλείεται να τεθεί θέμα αποχώρηση του τον Ιανουάριο. 

Αποτέλεσε την πρώτη καλοκαιρινή μετεγγραφή της ομάδας, είχε έλθει -όπως λέχθηκε τότε- για αντικατάσταση του Βραζιλιάνου Άλεφ Ντος Σάντος. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βασιλικό: Στο… περίπου τα έργα και χωρίς αξιολόγηση κινδύνου - Καμία καταγραφή εξοπλισμού - Σκανδαλώδεις αποκαλύψεις

Βασιλικό: Στο… περίπου τα έργα και χωρίς αξιολόγηση κινδύνου - Καμία καταγραφή εξοπλισμού - Σκανδαλώδεις αποκαλύψεις

Την όπως-όπως αποχώρηση της κινεζικής κοινοπραξίας από το εργοτάξιο του τερματικού στο Βασιλικό και κατασκευαστικά έργα στο… περίπου, φανερώνει η μελέτη των Γάλλων εμπειρογνωμόνων.

BEST OF TOTHEMAONLINE