Ξεκαθαρίζει η εικόνα ενόψει ΓΕΝΑΡΗ… Για ποιους ΧΤΥΠΑ η καμπάνα…

Ξεκαθαρίζει η εικόνα ενόψει ΓΕΝΑΡΗ… Για ποιους ΧΤΥΠΑ η καμπάνα…

Ύστερα από τα χτεσινά άσχημα νέα για τον Ντελατόρε, ο οποίος χάνει το υπόλοιπο της σεζόν, είναι δεδομένο ότι θα πάνε να πάρουν επιθετικό κορυφής στον ΑΠΟΕΛ τον Γενάρη. 

Φυσικά θα διαγραφεί το όνομα του Βραζιλιάνου επιθετικού από τον Κατάλογο Α’. 

Πληροφορίες λένε, ότι την πόρτα της εξόδου από τον Αρχάγγελο θα δουν σε ένα μήνα, δυο ακόμα ποδοσφαιριστές. Οι Ζίφκο Μιλάνοφ και Χέσους Ρουέδα.

Ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός εδώ και πολύ καιρό είναι τραυματίας, εκεί που πάει να επανέλθει εμφανίζεται νέο πρόβλημα. H τελευταία του συμμετοχή, ήταν πριν ένα χρόνο (06.12.2017) στο ευρωπαϊκό παιχνίδι με την Τότεναμ. 

Η διοίκηση και οι τεχνικοί υπεύθυνοι της ομάδας, καταλαβαίνουν ότι για να «κυλήσει» η ομάδα και να καταστεί πιο δυνατή, θα πρέπει να γίνουν αξιόλογες μετεγγραφές τον Γενάρη. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Επιστρέφει η Ολγκίν στην Κύπρο- Την ερχόμενη Δευτέρα, η συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Επιστρέφει η Ολγκίν στην Κύπρο- Την ερχόμενη Δευτέρα, η συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Μετά από ένα διάστημα επαφών στις εγγυήτριες χώρες, με τελευταίο προορισμό τις Βρυξέλλες, η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν, επιστρέφει στην Κύπρο, στο πλαίσιο της προετοιμασίας για την πολυμερή συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί στη Νέα Υόρκη, στις 16 και 17 Ιουλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE