ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Volkswagen Golf. Άξιο εμπιστοσύνης Tώρα από μόνο €14.900 και όφελος έως και €3.000

Volkswagen Golf. Άξιο εμπιστοσύνης Tώρα από μόνο €14.900 και όφελος έως και €3.000

To Volkswagen Golf, το αυτοκίνητο που έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη και έχει αγαπηθεί όσο λίγα, λόγω της ποιότητας του, της αξιοπιστίας και της διαχρονικότητας του, έρχεται τώρα με τιμή που συναρπάζει! Γιατι τώρα, μπορείτε να αποκτήσετε το δικό σας Golf με από μόνο €14.900 και με όφελος έως και €3.000, καθώς και 5 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση, πάντα με το κύρος της UNICARS.

Το πολυτάλαντο Golf συνεχίζει και εντυπωσιάζει. Εξωτερικά, το μπροστινό τμήμα μαγνητίζει το βλέμμα με την αθλητική μάσκα που φέρει το σήμα της Volkswagen, πίσω από το οποίο κρύβεται ένας αισθητήρας για τα συστήματα υποβοήθησης της οδήγησης. Η μάσκα είναι διακοσμημένη με χρωμιωμένες λωρίδες. Η σχεδίαση των προβολέων και των προφυλακτήρων χαρίζει στο όχημα μία ιδιαίτερα δυναμική εμφάνιση. Η ζωηρή σιλουέτα του με τη χαρακτηριστική κολόνα C ξεχειλίζει από ζωντάνια, όπως αρμόζει σε ένα Golf. Πίσω, δυναμικές κομψές καμπύλες και τολμηρά φώτα LED συνθέτουν μία απολαυστική εικόνα.

Εσωτερικά, η αίσθηση φιλοξενίας και άνεσης είναι διάχυτη με το που κάθεσαι στη θέση του οδηγού. Οι πληθωρικές αναλογίες προσφέρουν στους εμπρός και πίσω επιβάτες άφθονο χώρο για τα πόδια, ενώ η καμπίνα αποπνέει μία αίσθηση ανώτερης ποιότητας με υλικά και έξυπνες λύσεις με έμφαση στη λεπτομέρεια και εντυπωσιάζουν με την εμφάνιση και τα χαρακτηριστικά τους. Παράδειγμα, τα εργονομικά καθίσματα, ο πλούσιος χώρος αποσκευών και η κεντρική κονσόλα, που είναι ελαφρώς κεκλιμένη προς τον οδηγό και εξαιρετικά φιλική προς το χρήστη χάρη στην ξεχωριστή εργονομική σχεδίαση και τους λευκούς, φωτιζόμενους διακόπτες.

Τέλος, οι κινητήρες του Golf είναι ιδανικοί για εκείνους που αναζητούν την ισορροπία μεταξύ των υψηλών επιδόσεων και της χαμηλής κατανάλωσης, ένας ακόμα βασικός λόγος που κάνει το VW Golf να είναι άξιο εμπιστοσύνης.

Κλείστε σήμερα το ραντεβού σας για ένα απολαυστικό test drive στη σελίδα www.unicars.com ή στο τηλέφωνο 22 366 366.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top