ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Ξεκινά η μεταμόρφωση του Hilton Park σε πεντάστερο ξενοδοχείο

Ξεκινά η μεταμόρφωση του Hilton Park σε πεντάστερο ξενοδοχείο

Το νέο, ανανεωμένο πρόσωπο του HiltonPark, το οποίο γίνεται πλέον πεντάστερο, ανακοίνωσε η LouisHotels.

Η αλυσίδα ξενοδοχείων αποκαλύπτοντας τα πλάνα της για την επικείμενη δεύτερη φάση ανακαίνισης του HiltonPark,ανακοίνωσε επίσης την ανανέωση της συνεργασίας της με τη διεθνή αλυσίδα ξενοδοχείων Hilton International, με την οποία εξασφαλίζει για τουλάχιστον άλλα δέκα χρόνια την επωνυμία Hilton. Το HiltonPark, βάσει και με τις πιο πάνω εξελίξεις, αναβαθμίζεται ακόμα περισσότερο και μπαίνει σε νέα διάσταση φιλοξενίας.


Η ανακοίνωση έγινε σε μια ξεχωριστή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο την Τρίτη, 27 Νοεμβρίου. Η αίθουσα «Διόνυσος» του HiltonPark,υποδέχτηκε εκπροσώπους από τα μέσα ενημέρωσης, οι οποίοι ενημερώθηκαν για τη νέα φάση ανακαίνισης του ξενοδοχείου.


Κατά τη παρουσίασητου νέου προσώπου του HiltonPark,που έγινε από τον κ. Ιάσονα Περδίο Διευθύνοντα Σύμβουλο της LouisHotels, οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να πάρουν μια γεύση της μελλοντικής εικόνας του ξενοδοχείου. Η ψηφιακή τους περιπλάνηση συμπεριέλαβε το εντυπωσιακό νέο μπαρ, το ολοκαίνουριο executivelounge, τη νέα υπερπολυτελή προεδρική σουίτα, το ανανεωμένο ExecutiveLounge άλλα και τα πλήρως ανακαινισμένα δωμάτια και σουίτες του ξενοδοχείου.
Η επένδυση για την ανακαίνιση του HiltonPark, ανέρχεται στα επτά εκατομμύρια ευρώ, ποσό ενδεικτικό για τα πλάνα της LouisHotels, για το πολυτελές ξενοδοχείο.Η δεύτερη φάση της ανακαίνισης θα γίνει σε συνέχεια της πρώτης που ολοκληρώθηκε το Μάιο του 2018και περιλάμβανε την ολοκληρωτικήανακαίνιση 85 δωματίων και σουιτών. Η Β’ φάσηαναμένεται να ολοκληρωθεί τονΜάρτιο του 2019.


Κατά την ομιλία του, ο κ.Ιάσονας Περδίος είπε μεταξύ άλλων: «Ανακοινώνουμε την έναρξη της δεύτερης φάσης ανακαίνισης του Hilton Park και είμαστε πραγματικά χαρούμενοι που σας παρουσιάζουμε τα πλάνα μας. Μετά την πρώτη και δεύτερη φάσης ανακαίνισης, το Hilton Park αλλάζει πρόσωπο και γίνεται πιο σύγχρονο, πιο μοντέρνο και ακόμα πιο άνετο».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Εκτός Πινδάρου η Νιόβη Παρισσινού - Τέλος ο ΔΗΣΥ για την πρώην Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπο

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Βρέθηκαν για ώρες στο σημείο της απόπειρας φόνου οι ανακριτές – Η κατάσταση της υγείας του θύματος

Στον Αρχηγό Αστυνομίας με οδηγίες ΓΕ για ποινική διερεύνηση το πόρισμα για χειραγώγηση αγώνων ποδοσφαίρου

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν

Υπόθεση Μονής Αββακούμ: Σιωπή από Ιερά Σύνοδο - Τι γίνεται με τα χρονικά περιθώρια της έρευνας



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top