ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΥΠΡΟΣ: Ένταση στο στούντιο του ΑΝΤ1 – Αποχώρησε εκνευρισμένος ο Οικονόμου – VIDEO

ΚΥΠΡΟΣ: Ένταση στο στούντιο του ΑΝΤ1 – Αποχώρησε εκνευρισμένος ο Οικονόμου – VIDEO

Την έντονη δυσφορία του για την αναμονή των 45 λεπτών για να εισέλθει στο στούντιο εξέφρασε στον αέρα της εκπομπής του ΑΝΤ1 ο Βάσος Οικονόμου, πριν να αποχωρήσει.

Toυ Μιχάλη Μενελάου

Ο Πρόεδρος της Επιτροπής Δεοντολογίας του Παγκύπριου Ιατρικού Συλλόγου, Βάσος Οικονόμου, ήταν καλεσμένος στο στούντιο του ΑΝΤ1 και συγκεκριμένα στη μεσημβρινή εκπομπή «Μέρα Μεσημέρι» για να συζητήσει το θέμα της ιδιωτικής ιατρικής.

Ο κύριος Οικονόμου φαινόταν από την αρχή της συζήτησης αρκετά ενοχλημένος από τις ερωτήσεις που του υπέβαλλε ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής Νικήτας Κυριάκου για να παραμείνει εντός των πλαισίων της συζήτησης.

Όταν ο Νικήτας, είπε στον κύριο Οικονόμου να είναι σύντομος, εκείνος απάντησε  «Όχι δεν θα είμαι σύντομος, διότι επερίμενα 45 λεπτά έξω», με τον Νικήτα Κυριακου να του απαντά «Κύριε Οικονόμου, ηρεμήστε. Αυτό το ‘περίμενα 45 λεπτά έξω’ και εμείς έτυχε φορές να σας περιμένουμε και να μην έρθετε ποτέ. Άρα, δεν είναι θέμα ποιος περιμένει ποιον. Σωστά;».

«Θα προσπαθήσω να ηρεμήσω και ελπίζω να τα καταφέρω», είπε ο κύριος Οικονόμου με τον δημοσιογράφο να του αναφέρει πως θεωρεί πως είναι άδικη η συμπεριφορά του απέναντί τους.

«Και άδικο να είναι δεν είναι η πρώτη φορά που είμαι άδικο στη ζωή μου. Έχω το δικαίωμα να απολογηθώ και θα προσπαθήσω να διορθώσω τον εαυτό μου αλλά δεν μπορώ να πηγαίνω και να αρχίζω την τοποθέτησή μου και να μου λέτε, όχι ο Νικήτας, ‘σύντομα, σύντομα, σύντομα’. Προτιμώ να μην μιλήσω»., είπε ο Πρόεδρος της Επιτροπής Δεοντολογίας του ΠΙΣ.

Ο παρουσιαστής τότε προσπάθησε να του εξηγήσει πως θέλει να είναι σύντομος στην τοποθέτησή του για να μπορέσει να αποδεσμεύσει τον κ. Κουλούμα και να συνεχίσει τη συζήτηση με τον κύριο του Οργανισμού Ασφάλισης Υγείας.

Τότε ο κύριος Οικονόμου ανέφερε πως θα διακόψει τη συζήτηση και πως δεν έχει κάτι άλλο να πει.

Ο Νικήτας Κυριάκου αποδέσμευσε τον κύριο Οικονόμου, αναφέροντας του «να πάτε στο καλό. Ελπίζω αυτά να μην τα κάνετε και στις συζητήσεις που θα έχετε με τον ΟΑΥ».

Δείτε το βίντεο:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τέμπη: Ισχυρές ενδείξεις μεταφοράς εύφλεκτης ουσίας – «Αλλοίωση της σκηνής του εγκλήματος»

Καταγγελία στο «T»: Διευθυντής στη Λεμεσό άφησε στάσιμη μαθήτρια με εγχείρηση καρδιάς και κρίσεις πανικού

Θερμή αέρια μάζα και σκόνη επηρεάζουν την Κύπρο - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού το Σαββατοκύριακο

Αυξήθηκαν οι αφίξεις τουριστών τον Μάρτιο – Ποιοι τουρίστες προτίμησαν την Κύπρο

«Δεν μπορώ να αναπνεύσω»: Σοκαριστικό βίντεο από τη σύλληψη μαύρου άνδρα που πέθανε ενώ βρισκόταν υπό κράτηση



Το μεσημέρι της Δευτέρας καταχωρείται το αίτημα για ανάρμοστη συμπεριφορά του Γενικού Ελεγκτή - Γίνονται οι τελευταίες αλλαγές

Το μεσημέρι της Δευτέρας καταχωρείται το αίτημα για ανάρμοστη συμπεριφορά του Γενικού Ελεγκτή - Γίνονται οι τελευταίες αλλαγές

Το μεσημέρι της Δευτέρας αναμένεται να καταχωρηθεί στο Ανώτατο Συνταγματικό Δικαστήριο από τη νομική ομάδα του Γενικού Εισαγγελέα, αίτημα για παύση του Γενικού Ελεγκτή, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top