Εργασίες συντήρησης στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Λεμεσού

Εργασίες συντήρησης στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Λεμεσού

Εργασίες συντήρησης του οδοστρώματος θα εκτελούνται στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού, από την έξοδο Μοσφιλωτής μέχρι την έξοδο προς Κοφίνου την Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2018, μεταξύ των ωρών 09:30 – 13:30.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, θα κλείνει τμηματικά η αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας σε μήκος 300μ. περίπου και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων, απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και συμμόρφωση με την προσωρινή οδική σήμανση.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: Δεν θα επιτρέψουμε η προκλητικότητα να εκτροχιάσει τις συνομιλίες – Καταδικάζει την κάθοδο Ερντογάν στα κατεχόμενα

Λετυμπιώτης: Δεν θα επιτρέψουμε η προκλητικότητα να εκτροχιάσει τις συνομιλίες – Καταδικάζει την κάθοδο Ερντογάν στα κατεχόμενα

Είμαστε σε εγρήγορση και παρακολουθούμε τις εξελίξεις είπε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης αναφερόμενος στις τουρκικές προκλήσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE