LIFESTYLE

Άγριος καυγάς Τζώρτζιας και Ευριπίδου για φιλί στο στόμα με παιδιά - «Σε παρακαλώ τώρα! Έλεος. Να υπάρχει κι ένα όριο...» - VIDEO

Άγριος καυγάς Τζώρτζιας και Ευριπίδου για φιλί στο στόμα με παιδιά - «Σε παρακαλώ τώρα! Έλεος. Να υπάρχει κι ένα όριο...» - VIDEO

Η Τζώρτζια Παναγή και η Κωνσταντίνα Ευριπίδου ήρθαν σε αντιπαράθεση on air και ο διάλογός τους ήταν τουλάχιστον έντονος.

Για το φιλί στο στόμα που έδωσε ο Ντέιβιντ Μπέκαμ στην κόρη του ήρθαν σε έντονη αντιπαράθεση η Τζώρτζια και η Ευριπίδου, αφού έθεσαν επί τάπητος τις προσωπικές τους απόψεις.

Η Χριστιάνα Αντωνίου είπε ότι στο εξωτερικό είναι κάθετα εναντίον με αυτά τα πράγματα οι ειδικοί.

Η Τζώρτζια που είναι αντίθετη στο να φιλούν στο στόμα οι γονείς τα παιδιά τους, τόνισε: «Αν το πάρεις έτσι Χριστιάνα μου, μπορείς να κάνεις κι άλλα πράγματα με το παιδί σου και είναι από αγάπη μητρική, πατρική... Ρε παιδιά, τι λέμε τώρα; Δεν ειναι ωραία εικόνα!».

Τότε η Κωνσταντίνα Ευριπίδου της είπε: «Μη λέμε μεγάλα πράγματα, γιατί τώρα το παρακάναμε... Το προχωρήσαμε πάρα πολύ και είναι πολύ άδικο».

Η Τζώρτζια διαφώνησε και η Ευριπίδου ανεβάζοντας τους τόνους την ρώτησε on air: «Τι εννοείς να κάνεις περισσότερα πράγματα;».

Η Τζώρτζια είπε ότι δεν εννοούσε σεξουαλικό περιεχόμενο. Η Ευριπίδου ανταπάντησε: «Έχεις περάσει την γραμμή». Η Τζώρτζια εν συνεχεία, χωρίς να κρύβει τον θυμό της, αποκρίθηκε εκ νέου: « Δεν ξέρεις αν έχω περάσει την γραμμή γιατί ξέρω πολύ καλά να τοποθετούμαι και μάλιστα τηλεοπτικά».

Και συνέχισε σε έξαλλη κατάσταση η Τζώρτζια: «Σε παρακαλώ τώρα! Έλεος. Έχει αρχίσει από πριν αυτό το πράγμα. Ότι έχω περάσει την γραμμή, ότι είμαι άτοπη... Να υπάρχει κι ένα όριο...».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο video που ακολουθεί:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Οι ΗΠΑ καταρρίπτουν το αφήγημα Τατάρ - Δίνουν χρόνο στην αποστολή της Ολγκίν

Οικονομικές επιπτώσεις στην Κύπρο από την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ: Οικονομολόγος αναλύει στο «Τ» τα σενάρια

Καύσιμα: Εντός δεκαημέρου νέα αύξηση - Πώς θα επηρεάσει τις τιμές η κρίση στη Μέση Ανατολή - Φόβοι για €2 η βενζίνη

Μαρίνα Σάττι: Τι δήλωσε η ομάδα της για την ελληνική συμμετοχή και το μήνυμα της τραγουδίστριας

Εντόπισαν 113 κροτίδες σε οικία ανήλικου στη Λευκωσία - Αναμένεται να κληθεί για ανάκριση - Φωτογραφία



LIVE - Νετανιάχου: «Θα χτυπήσουμε έξυπνα το Ιράν...θα ενημερώσουμε τις ΗΠΑ»   

LIVE - Νετανιάχου: «Θα χτυπήσουμε έξυπνα το Ιράν...θα ενημερώσουμε τις ΗΠΑ»  

Ο πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου ανέφερε πως το Ισραήλ θα επιτεθεί εκ νέου στο Ιράν μετά την απάντηση του δεύτερου στο φονικό χτύπημα στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Η είδηση μεταφέρθηκε από το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο Kan και αναφέρει πως θα έχουν ειδοποιηθεί οι σύμμαχοι του Ισραήλ, για να λάβουν αντίμετρα από πιθανή απάντηση του Ιράν. Οι ΗΠΑ απέκλεισαν το ενδεχόμενο να συμμετάσχουν σε οποιαδήποτε ισραηλινή αντεπίθεση κατά του Ιράν, ενώ το πολεμικό υπουργικό συμβούλιο του Ισραήλ δεν έλαβε απόφαση σχετικά με το τι μέτρα θα λάβει ως απάντηση στην επίθεση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει όλες τις εξελίξεις

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top