ΔΗΣΥ: Έγιναν ουσιαστικά βήματα βελτίωσης του Κέντρου Υποδοχής και Φιλοξενίας Αιτητών Ασύλου

ΔΗΣΥ: Έγιναν ουσιαστικά βήματα βελτίωσης του Κέντρου Υποδοχής και Φιλοξενίας Αιτητών Ασύλου

Έχουν γίνει ουσιαστικά βήματα για βελτίωση του Κέντρου Υποδοχής και Φιλοξενίας Αιτητών Ασύλου, διαπίστωσε αντιπροσωπεία του Δημοκρατικού Συναγερμού, που επισκέφθηκε τον χώρο την Τετάρτη 28/11.

Όπως δήλωσε η Αντιπρόεδρος και Βουλευτής ΔΗΣΥ Στέλλα Κυριακίδου, μετέβη στο κέντρο μαζί με τους βουλευτές Αννίτα Δημητρίου, Μαριέλλα Αριστείδου και Γιώργο Κάρουλα και αντιπροσωπεία με στόχο να δουν από κοντά τις αλλαγές που έχουν γίνει και ταυτόχρονα να δωρίσουν τραπέζι αντισφαίρισης για παιδιά και  για έφηβους.

Η κ. Κυριακίδου είπε ότι υπάρχουν 80 παιδιά στο Κέντρο, όλων των ηλικιών, παιδιά τα οποία είναι τα πρώτα θύματα ενός πολέμου και της προσφυγιάς. Ανέφερε ότι διαπίστωσε ότι έχουν γίνει πάρα πολλά ουσιαστικά βήματα βελτίωσης του χώρου διαμονής.

Συνεχάρη τη κοινοτάρχη Δέσπω Χαραλάμπους και τον υπεύθυνο του κέντρου Αντρέα Βαρνάβα, καθώς επίσης το Υπουργείο Εσωτερικών και τις μη κυβερνητικές οργανώσεις που στηρίζουν το κέντρο.

 «Είμαστε στο στάδιο διαμόρφωσης ενός κέντρου, το οποίο πραγματικά θα ανταποκρίνεται στις ανάγκες που υπάρχουν», είπε, σημειώνοντας ότι σίγουρα υπάρχουν περιθώρια για να γίνουν περισσότερα.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Π. Αλαμπρίτης στο «T»: «Δεν θα γίνουμε ΕΛΑΜ για να καλύψουμε οποιονδήποτε θέλει να αποχωρήσει από τον ΔΗΣΥ... Η Αννίτα Δημητρίου θα πρέπει να ηγηθεί του ψηφοδελτίου Λευκωσίας»

Π. Αλαμπρίτης στο «T»: «Δεν θα γίνουμε ΕΛΑΜ για να καλύψουμε οποιονδήποτε θέλει να αποχωρήσει από τον ΔΗΣΥ... Η Αννίτα Δημητρίου θα πρέπει να ηγηθεί του ψηφοδελτίου Λευκωσίας»

Ο Βουλευτής του ΔΗΣΥ Πρόδρομος Αλαμπρίτης αναλύει τις θέσεις του, σε ότι αφορά τις επικείμενες βουλευτικές εκλογές, αλλά και για τον ΔΗΣΥ. Απαντά σε όσους έφυγαν από τους κόλπους του ΔΗΣΥ και προσχώρησαν στο ΕΛΑΜ, λέγοντας πως καλύτερα να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα, παρά να έχουμε κάποιους που είναι λίγο εντός, λίγο εκτός.

BEST OF TOTHEMAONLINE