ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Βραβείο «Χρυσού Προστάτη του Περιβάλλοντος» για το 2018 στην Τσιμεντοποιία Βασιλικού

Βραβείο «Χρυσού Προστάτη του Περιβάλλοντος» για το 2018  στην Τσιμεντοποιία Βασιλικού

Η Τσιμεντοποιία Βασιλικού ανακοινώνει την τιμητική διάκριση από τα Παγκύπρια Περιβαλλοντικά Βραβεία για Επιχειρήσεις και Οργανισμούς για το 2018, με το βραβείο «Χρυσός Προστάτης του Περιβάλλοντος».

Το βραβείο αφορά περιβαλλοντικές δράσεις και ενέργειες εντός και εκτός των εγκαταστάσεων. Στις δράσεις συμμετείχε το προσωπικό της εταιρείας, σε συνεργασία με τα ενδιαφερόμενα μέρη, όπως οι κοινότητες, ΜΚΟ και άλλοι οργανισμοί. Βασικός σκοπός είναι η συνέργεια και ευαισθητοποίηση όλων για ένα καλύτερο αύριο.

Η Τσιμεντοποιία Βασιλικού έχει δεσμευτεί για σεβασμό και προστασία του περιβάλλοντος, με βασική επιδίωξη την ελαχιστοποίηση του περιβαλλοντικού της αποτυπώματος και των αρνητικών επιπτώσεων στο περιβάλλον από τις δραστηριότητές της. Η περιβαλλοντική πολιτική εφαρμόζεται και παρακολουθείται συνεχώς στις εργοστασιακές εγκαταστάσεις, υποστηριζόμενη από κατάλληλες διαχειριστικές πρακτικές.

Η αξιολόγηση των Παγκύπριων Περιβαλλοντικών Βραβείων για Επιχειρήσεις και Οργανισμούς για το 2018, έγινε στην παρουσία της Επιτρόπου Περιβάλλοντος και εκπροσώπων των συνεργαζομένων φορέων. Η απονομή των βραβείων θα πραγματοποιηθεί σε επίσημη τελετή στο Προεδρικό Μέγαρο, από τον Εξοχότατο Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Νίκο Αναστασιάδη.

Η Εταιρεία συμμορφώνεται πλήρως με τη νομοθεσία για προστασία του περιβάλλοντος και τις απαιτήσεις του προτύπου ISO 14001:2004 και βασίζει τις δραστηριότητές της στη σωστή χρήση των πόρων της και στη διατήρηση καθαρού περιβάλλοντος.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top