ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Η Cyprus Airways ανακοινώνει επιπλέων πτήσεις προς Hράκλειο και Βηρυτό για τη χριστουγεννιάτικη περίοδο

Η Cyprus Airways ανακοινώνει επιπλέων πτήσεις προς Hράκλειο και Βηρυτό για τη χριστουγεννιάτικη περίοδο

Η Cyprus Airways ανακοινώνει επιπλέον πτήσεις κατά την περίοδο των Χριστουγέννων προς Ηράκλειο και Βηρυτό. Συγκεκριμένα, για την περίοδο 21 Δεκεμβρίου 2018 με 7 Ιανουαρίου 2019, η εταιρεία θα πραγματοποιεί πτήσεις προς Ηράκλειο Κρήτης κάθε Δευτέρα και Παρασκευή. Επίσης θα προστεθούν τρεις επιπλέον πτήσεις προς Βηρυτό, στις 27 Δεκεμβρίου 2018, 29 Δεκεμβρίου 2018 και 1 Ιανουαρίου 2019.


“Η αντίστροφη μέτρηση για τα Χριστούγεννα ξεκίνησε με λιγότερο από δύο μήνες να απομένουν και θέλουμε να δώσουμε τη δυνατότητα στους πελάτες μας να ταξιδέψουν στην όμορφη Κρήτη για τις γιορτές, καθώς επίσης να ικανοποιήσουμε τη μεγάλη ζήτηση που υπάρχει για πτήσεις προς Βηρυτό. Η Βηρυτός αποτελεί ένα δημοφιλή προορισμό για τους λάτρεις του σκι, ιδανικό για οικογενειακές διακοπές ”, δήλωσε η Natalia Popova, Εμπορική Διευθύντρια της Cyprus Airways.
Οι επιβάτες μπορούν να κλείσουν τα εισιτήρια τους μέσω της ιστοσελίδας cyprusairways.com, του τηλεφωνικού κέντρου της Cyprus Airways (από Κύπρο χωρίς χρέωση 8000 8111 ή από εξωτερικό στο +357 24000053) ή μέσω του ταξιδιωτικού τους πράκτορα.


Η Cyprus Airways προσφέρει δύο κατηγορίες ναύλων, Basic και Flex. Η κατηγορία Flex προσφέρει πρόσθετες υπηρεσίες όπως αποσκευή 23kg, επιλογή θέσης κ.λπ., προσφέροντας στους επιβάτες τη δυνατότητα να προσαρμόσουν την ταξιδιωτική τους εμπειρία σύμφωνα με τις προτιμήσεις τους.


Το αναλυτικό πρόγραμμα πτήσεων όλων των προορισμών της Cyprus Airways είναι αναρτημένο στην ιστοσελίδα της εταιρίας cyprusairways.com.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: Διασωληνωμένος ο 34χρονος - Συνεχίζονται οι έρευνες για εντοπισμό των δραστών

Κυβερνητικές Εξετάσεις: Αυτές είναι οι ημερομηνίες για το 2024 - Μέχρι πότε μπορείς να υποβάλεις αίτηση;

Υπ.Μεταφορών στο «T»: Έρχονται χώροι στάθμευσης για οικογένειες - Σε ποια μέρη θα υλοποιηθεί

Ναυαγεί το λιμάνι Λάρνακας: Δεν κατέθεσε την εγγυητική η Kition - Συνεδριάζει σήμερα η επιτροπή μεταφορών

Τον σταμάτησαν για έλεγχο και τον «τσάκωσαν» με μαχαίρι - Χειροπέδες σε 35χρονο



Live: Σε εξέλιξη η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων για τις Eυρωεκλογές του Ιουνίου

Live: Σε εξέλιξη η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων για τις Eυρωεκλογές του Ιουνίου

Σε εξέλιξη βρίσκεται από τις 8:30 το πρωί η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων για τις Eυρωεκλογές του Ιουνίου, στον Γενικό Έφορο Εκλογών, στο Συνεδριακό Κέντρο «Φιλοξενία»

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top