ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Επίσημη ενημέρωση για τα ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ Λαβόρδε, Σισέ και Πράνιτς – Τι λένε για την επιλογή του Κολομβιανού

Επίσημη ενημέρωση για τα ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ Λαβόρδε, Σισέ και Πράνιτς – Τι λένε για την επιλογή του Κολομβιανού

Μιλώντας το μεσημέρι της Παρασκευής στον Super Sport FM ο εκπρόσωπος τύπου της Ανόρθωσης, Σάββας Πηλακούτας, αναφέρθηκε στο πως έχει η κατάσταση για τους Λαβόρδε, Πράνιτς και Σισέ.

«Ο Λαβόρδε αποκόμισε έναν τραυματισμό από την προπόνηση της Τετάρτης, πέρασε από εξετάσεις και δυστυχώς διαγνώστηκε με ελαφριάς μορφής θλάση που θα τον αφήσει εκτός για τουλάχιστον ένα δεκαήμερο. Εκτός και οι Κάτσαρ, Ιγκιεμπόρ και Αρτυματάς.  Η απραξία του Λαβόρδε την περίοδο του καλοκαιριού αφήνει τα σημάδια της, αυτή είναι η αλήθεια και καλούμαστε να ζήσουμε με αυτή την αλήθεια.  Το γνωρίζαμε αυτό όταν κάναμε την επιλογή δεν είναι θέμα προβληματισμού. Συμβαίνει αυτό με τις επιλογές στο τέλος του καλοκαιριού. Ίδια είναι η περίπτωση και του Κάτσαρ. Πρέπει να το διαχειριστούμε σωστά καθώς πρόκειται για έναν πολύ καλό ποδοσφαιριστή, έδειξε να ανεβαίνει αλλά θα τον χάσουμε για τα επόμενα δυο ματς».

Για τον Σισέ: «Προπονήθηκε κανονικά την Παρασκευή. Κάποιοι παίκτες σε κάποιες προπονήσεις της εβδομάδας δεν ακολουθούν το πλήρες πρόγραμμα για διάφορους λόγους. Αυτό γίνεται και με τον Πράνιτς που είναι και ο μεγαλύτερος σε ηλικία».

Για τον Πράνιτς: «Έκανε πρόγραμμα στο γυμναστήριο την Παρασκευή. Ακολουθεί ιδιαίτερο πρόγραμμα εκγύμνασης σε σχέση με άλλους ποδοσφαιριστές και δεν αποκλείεται να τον δούμε ακόμα και στο αρχικό σχήμα με τον Ερμή. Καλύτερα να περιμένουμε να δούμε και την προπόνηση του Σαββάτου».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Απάτη στη Λεμεσό: Παρίστανε τον συνεργάτη ιδιοκτητών διαμερισμάτων - Χειροπέδες σε 34χρονο

Στιγμές τρόμου για 23χρονη: Αδέλφια την απείλησαν, την απήγαγαν και την τραυμάτισαν με μαχαίρι – Πρώην συμβίος της ο ένας

Eurovision 2024: Η Silia Kapsis έκανε την πρώτη της πρόβα με το «Liar»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Μπαράζ συλλήψεων – Χειροπέδες σε ακόμη ένα πρόσωπο – Εννέα το σύνολο

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Μπαράζ συλλήψεων – Χειροπέδες σε ακόμη ένα πρόσωπο – Εννέα το σύνολο

Στη σύλληψη ακόμη ενός προσώπου προχώρησε η Αστυνομία, αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη, ανεβάζοντας το σύνολο των προσώπων στα εννέα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top