Ο Αλεξάνδρου απαντά γιατί δέχτηκε να ποζάρει για πρώτη φορά με την Ευριπίδου – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ & VIDEO

Ο Αλεξάνδρου απαντά γιατί δέχτηκε να ποζάρει για πρώτη φορά με την Ευριπίδου – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ & VIDEO

Ο Νεκτάριος Αλεξάνδρου χωρίς να κρύβεται πίσω από το δάκτυλό του εξηγεί τους λόγους που τόσα χρόνια δεν ήθελε να φωτογραφίζεται με την σύζυγό του.

Ο Νεκτάριος Αλεξάνδρου και η Κωνσταντίνα Ευριπίδου ποζάρουν για πρώτη φορά και ο λόγος για τον άσο του ΑΠΟΕΛ είναι πολύ σημαντικός.

Το τεύχος του περιοδικού «Madame Figaro» που κυκλοφόρησε την Παρασκευή, 30/11, κοσμεί το ζεύγος Αλεξάνδρου – Ευριπίδου.

Ο Νεκτάριος Αλεξάνδρου μιλώντας στην κάμερα εξήγησε ότι αποδέχτηκε να φωτογραφηθεί με την σύζυγό του και να δώσουν μια κοινή συνέντευξη αφού πίσω από αυτό υπάρχει ο σκοπός της ενίσχυσης της μονάδας πρόωρων παιδιών του Μακάρειου Νοσοκομείου.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο video που ακολουθεί:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Υπάρχει σήμερα ένα παράθυρο ελπίδας» για επανέναρξη ουσιαστικών συνομιλιών

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Υπάρχει σήμερα ένα παράθυρο ελπίδας» για επανέναρξη ουσιαστικών συνομιλιών

Με αναφορά στην ιστορική σημασία της ανεξαρτησίας αλλά και στις συνεχιζόμενες προκλήσεις του Κυπριακού, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο τηλεοπτικό του μήνυμα για την 65η επέτειο από την ανακήρυξη της Κυπριακής Δημοκρατίας, τόνισε ότι, παρά τις δυσκολίες, «υπάρχει σήμερα ένα παράθυρο ελπίδας» για επανέναρξη ουσιαστικών συνομιλιών, σημειώνοντας τη σημασία της ενεργότερης εμπλοκής της διεθνούς κοινότητας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE