«Κόπηκε» κυπριακή σειρά- Ρίχνει αυλαία με συνοπτικές διαδικασίες εξαιτίας της χαμηλής τηλεθέασης

«Κόπηκε» κυπριακή σειρά- Ρίχνει αυλαία με συνοπτικές διαδικασίες εξαιτίας της χαμηλής τηλεθέασης

Δυστυχώς αυτά συμβαίνουν στην τηλεόραση, αφού όποια δουλειά δεν «αγαπηθεί» από τα μηχανάκια της Nielsen ξαφνικά κόβεται και αναγκάζεται να ρίξει αυλαία άμεσα.

Κάτι τέτοιο φαίνεται να συμβαίνει και με τη σειρά «Άκου να δεις» που προβάλλεται στο ΡΙΚ αφού σύμφωνα με το περιοδικό «ΤV Mανία» ρίχνει αυλαία με….συνοπτικές διαδικασίες.

Όπως σημειώνεται στο δημοσίευμα το τελευταίο επεισόδιο αναμένεται να προβληθεί την ερχόμενη Πέμπτη 6/12 αφού η σειρά δεν κατάφερε να κεντρίσει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών με αποτέλεσμα να επισπευτούν οι διαδικασίες ολοκλήρωσης του κύκλου μετάδοσής της μόλις στο 40ο επεισόδιο.

«Τα χαμηλά ποσοστά τηλεθέασης ήταν ο κύριος λόγος που ανάγκασε τη διεύθυνση του ΡΙΚ να αποφασίσει το κόψιμο της» αναφέρεται στο περιοδικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αναταραχή στην Πάφο: Η υπόθεση Φαίδωνος που συγκλονίζει την πόλη - Μάζεψε τα πράγματα του από το Δημαρχείο - Βίντεο

Αναταραχή στην Πάφο: Η υπόθεση Φαίδωνος που συγκλονίζει την πόλη - Μάζεψε τα πράγματα του από το Δημαρχείο - Βίντεο

Σε αργία τέθηκαν οι Δήμαρχοι Πάφου, Φαίδωνας Φαίδωνος, και Λευκονοίκου, Πιερής Γυψιώτης, μετά από απόφαση του Υπουργείου Εσωτερικών, σηματοδοτώντας καταιγιστικές εξελίξεις στο πολιτικό σκηνικό της περιοχής.

BEST OF TOTHEMAONLINE