«Κόπηκε» κυπριακή σειρά- Ρίχνει αυλαία με συνοπτικές διαδικασίες εξαιτίας της χαμηλής τηλεθέασης

«Κόπηκε» κυπριακή σειρά- Ρίχνει αυλαία με συνοπτικές διαδικασίες εξαιτίας της χαμηλής τηλεθέασης

Δυστυχώς αυτά συμβαίνουν στην τηλεόραση, αφού όποια δουλειά δεν «αγαπηθεί» από τα μηχανάκια της Nielsen ξαφνικά κόβεται και αναγκάζεται να ρίξει αυλαία άμεσα.

Κάτι τέτοιο φαίνεται να συμβαίνει και με τη σειρά «Άκου να δεις» που προβάλλεται στο ΡΙΚ αφού σύμφωνα με το περιοδικό «ΤV Mανία» ρίχνει αυλαία με….συνοπτικές διαδικασίες.

Όπως σημειώνεται στο δημοσίευμα το τελευταίο επεισόδιο αναμένεται να προβληθεί την ερχόμενη Πέμπτη 6/12 αφού η σειρά δεν κατάφερε να κεντρίσει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών με αποτέλεσμα να επισπευτούν οι διαδικασίες ολοκλήρωσης του κύκλου μετάδοσής της μόλις στο 40ο επεισόδιο.

«Τα χαμηλά ποσοστά τηλεθέασης ήταν ο κύριος λόγος που ανάγκασε τη διεύθυνση του ΡΙΚ να αποφασίσει το κόψιμο της» αναφέρεται στο περιοδικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ιράν – Ισραήλ – ΗΠΑ: Ο πόλεμος μαίνεται, τα τάνκερ καίγονται και οι απειλές συνεχίζονται

Ιράν – Ισραήλ – ΗΠΑ: Ο πόλεμος μαίνεται, τα τάνκερ καίγονται και οι απειλές συνεχίζονται

Σε επικίνδυνη κλιμάκωση μπαίνει ο πόλεμος στην Μέση Ανατολή, με το Ισραήλ, το Ιράν και τις ΗΠΑ, να συνεχίζουν τις επιθέσεις, αλλά ταυτόχρονα να δηλώνουν έτοιμοι να συνεχίσουν «όσο χρειαστεί», την στιγμή που ο Λίβανος συνεχίζει να δέχεται επιθέσεις και το πετρέλαιο να συνεχίζει την ανοδική του πορεία.

BEST OF TOTHEMAONLINE