ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Μπλόκο» του μαχητικού Απόλλωνα στον Ατρόμητο! (ΒΙΝΤΕΟ)

«Μπλόκο» του μαχητικού Απόλλωνα στον Ατρόμητο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Στο ντεμπούτο του Μπάμπη Τεννέ, ο Απόλλων έκοψε βαθμούς από τον Ατρόμητο (1-1) και δίνει τη δυνατότητα στον ΠΑΟΚ με νίκη στη Λαμία τη Δευτέρα να ξεφύγει εφτά βαθμούς στην κορυφή.

Ένα από τα βασικά θεωρήματα του ποδοσφαίρου είναι ότι η αλλαγή προπονητή λειτουργεί καταλυτικά στην ψυχολογία της ομάδας. Στον Απόλλωνα πήραν το θεώρημα και το ξεχείλωσαν, αλλά τουλάχιστον αυτή τη φορά είδαν και αποτέλεσμα.

Ο Μπάμπης Τεννές στην 15η ομάδα της καριέρας του και στην τέταρτή του φορά στη Ριζούπολη οδήγησε την «ελαφρά ταξιαρχία» στο δεύτερο βαθμό της στο πρωτάθλημα και σταμάτησε τον Ατρόμητο, ο οποίος για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική δεν καταφέρνει να κερδίσει.

Το σπουδαιότερο νέο στη Ριζούπολη ήταν ότι ο Απόλλων σκόραρε! Δεν συμβαίνει και συχνά φέτος…

Ο Παναγιώτης Τριάδης πέτυχε μόλις το τέταρτο γκολ των ουραγών στο πρωτάθλημα και για πρώτη φορά μετά από 12 αγωνιστικές, ο Απόλλων προηγήθηκε σε παιχνίδι. Δεν είχε συμβεί ξανά, όμως έδειξε έτοιμος να το διαχειριστεί.

Οι γηπεδούχοι ήταν πολύ καλά στημένοι στο γήπεδο, δεν έχαναν τις θέσεις τους, έβγαιναν σωστά στην κόντρα και ήταν μια τέλεια επίθεση του Ατρόμητου που έφερε την ισοφάριση για την ομάδα του Νταμίρ Κάναντι.

Ο Ατρόμητος δεν έκανε το καλύτερο παιχνίδι του στη Ριζούπολη και είναι ενδεικτικό ότι στο δεύτερο ημίχρονο, όταν θα έπρεπε να πιέσει για να φτάσει στη νίκη, δεν είχε ούτε μια καθαρή φάση για να πετύχει το δεύτερο γκολ.

Πέρα του Μπρούνο, ο οποίος ήταν ο κορυφαίος του γηπέδου μαζί με τον Μπεντινέλι, κανένας από τη μεσαία ή την επιθετική γραμμή της ομάδας του Περιστερίου δε βρέθηκε σε καλή μέρα, με αποτέλεσμα να μην τροφοδοτηθεί σωστά (ως καθόλου) ο Ευθύμης Κουλούρης και να μην απειληθεί ο Χουάντερσον.

Οι φιλοξενούμενοι παρότι πίεσαν στο τελευταίο δεκάλεπτο του ματς, δεν είχαν καθαρό μυαλό στην τελική πάσα, ώστε να φτάσουν με καλές προϋποθέσεις στην αντίπαλη εστία.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Απόλλων Σμύρνης (Τεννές): Χουάντερσον – Κοντοές, Λούκιτς, Τζανετόπουλος (54’ Ναδάλες), Οριουέλα – Κονέ, Γκίνο – Ακόστα, Μπεντινέλι (90’ Βαφέας), Τριάδης (73’ Ντεφεντερίκο) – Ελ-Χέλβε.

Ατρόμητος (Κάναντι): Μέγερι – Κιβρακίδης (46’ Μανούσος), Ρισβάνης, Χατζηισαΐας, Σάκιτς – Μπρούνο, Μάντσον (74’ Βασιλακάκης), Ούμπιδες, Γιαννούλης – Κωτσόπουλος (64’ Μούγιακιτς), Κουλούρης.

Πηγή: sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Καταγγέλθηκε για ενδέκατη φορά σεσημασμένος για σοβαρές υποθέσεις λαθροθηρίας - Τράπηκε σε φυγή στα κατεχόμενα

Βανδαλισμοί σε Δημοτικό Σχολείο στη Λευκωσία: Προκάλεσαν ζημιές χιλιάδες ευρώ - Φωτογραφία

Μονή Αββακούμ: Η νέα ανάρτηση του Νεκτάριου - Η φωτογραφία από την αναπαράσταση της σταύρωσης του Χριστού

Μητρόπολη Ταμασού: Απαντά στα περί συμβιβασμού για τη Μονή Αββακούμ - «Αποκλειστικός στόχος, η αποκάλυψη της αλήθειας»

Όσα χρόνια και αν περάσουν τις βλέπουμε κάθε χρόνο: Οι πιο γνωστές ταινίες – και μίνι σειρές – που «μυρίζουν» Πάσχα



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top