ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Έσωσε τον ΠΑΣ με γκολάρα o Κλάους – «Βυσσινί θύελλα»… παρέσυρε τον Πανιώνιο!

Έσωσε τον ΠΑΣ με γκολάρα o Κλάους – «Βυσσινί θύελλα»… παρέσυρε τον Πανιώνιο!

Όρθιος με Κλάους ο ΠΑΣ Γιάννινα. Οι Ηπειρώτες ήρθαν 1-1 κόντρα στον ΟΦΗ, ισοφαρίζοντας λίγα λεπτά πριν το φινάλε με τέρμα του Αθανασιάδη που σκόραρε στη Super League έπειτα από 32 μήνες.

Ο ΟΦΗ κρατούσε για μια ακόμα φορά νικηφόρο αποτέλεσμα, μέχρι το 83’ αυτή τη φορά, αλλά το πρώτο γκολ του Κλάους Αθανασιάδη μετά από 32 ματς αφλογιστίας, έσωσαν τον έναν πόντο για τον ΠΑΣ Γιάννινα, που ήταν ανώτερος στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα.

Στους 11 πόντους οι γηπεδούχοι, στους οκτώ οι Κρητικοί, με την 4η εκτός έδρας ισοπαλία τους.

Στο πρώτο μέρος χάθηκαν σημαντικές ευκαιρίες από τους γηπεδούχους με Κλάους, Αποστολόπουλο και Τζημόπουλο.

Από μια λανθασμένη απόφαση του Λάμπρου, για έμμεσο, όταν ο Κυριακίδης σύμφωνα με την απόφαση του διαιτητή, βγήκε με την μπάλα εκτός περιοχής. Το ριπλέι έδειξε πως η μπάλα δεν βγήκε όλη εκτός γραμμής.

Από το έμμεσο ο Ποτουρίδης έκανε το 0-1, αλλά ο Αθανασιάδης στο φινάλε κρατούσε ένα υπέροχο γκολ, το πρώτο του από το 2016, για να φέρει το ματς στα ίσια.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΑΣ: Βελλίδης, Λίλα, Νικολιάς, Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Αποστολόπουλος, Αθανασιάδης, Γιάκος (67΄Μυστακίδης), Παμλίδης, Μπουκουβάλας, Ξύδας (60’ Κρίζμαν).

Στον πάγκο έμειναν οι: Μιχαήλ, Τσικάρσκι, Ευαγγέλου, Σιόντης, Σκόνδρας.

ΟΦΗ: Στρέζος, Δεληγιαννίδης, Κοροβέσης, Ποτουρίδης, Παπάζογλου, Μεγιάδο (83’ Παπαστεριανός), Νάστος, Κυριακίδης, Πλατέλλας (90+2’ Κοιλιάρας), Σάσι (69’ Μιχόγεβιτς), Βουό.

Στον πάγκο έμειναν οι: Σωτηρίου, Αργυρόπουλος, Κομεσίδης, Οικονόμου.

«Βυσσινί θύελλα»… παρέσυρε τον Πανιώνιο!

ΑΕΛ απ’ τα… παλιά, με μπροστάρη τον Νούνιτς ο οποίος σκόραρε δις, νίκησε 4-2 -έχοντας και δύο δοκάρια- τον Πανιώνιο που ισοφάρισε με τον Μασούρα ενώ έπαιζε με 10 από το 39’ λόγω αποβολής του Τσιλούλη.

Με μια «γεμάτη» εμφάνιση, η ΑΕΛ επικράτησε με το ευρύ 4-2 του Πανιωνίου κι επέστρεψε στις νίκες με τον πλέον εμφατικό τρόπο, στο ματς με το οποίο άνοιξε η αυλαία της 12ης αγωνιστικής στην Σούπερ Λίγκα, σήμερα το απόγευμα.

Πρώτος μεταξύ… ίσων για τους «βυσσινί» ο Νούνιτς, που άνοιξε το σκορ στο 14’, είχε ένα ακόμα τέρμα στο 64’ κι ένα δοκάρι. Ενώ ο Μιλοσάβλιεβιτς στο 53΄και ο Μπαργκάν στο 58’ σημείωσαν τα άλλα δύο γκολ τους, με τον δεύετρο να έχει και αυτός δοκάρι!

Οι Νεοσμυρνιώτες ευτύχησαν να ισοφαρίσουν προσωρινά στο 18ο λεπτό με τον… συνήθη ύποπτο Μασούρα να στέλνει τη μπάλα σε αντίπαλα δίχτυα για πέμπτο διαδοχικό ματς στο πρωτάθλημα.

Όμως, η αποβολή του Τσιλούλη, στο 39’, με απευθείας κόκκινη δεν τους επέτρεψε να παραμείνουν στο παιχνίδι για πολύ και ειδικότερα στην επανάληψη… λύγισαν, φυσιολογικά. Προτού ο Ντουρμισάι σκοράρει στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων, διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα…

Οι συνθέσεις:

ΑΕΛ (4-1-4-1): Κρίστινσον, Καρανίκας, Ζίζιτς, Γκοϊκοβιτς, Χούμπτσεφ, Φατιόν (68’ Πίτι), Μπαργκάν (82’ Σαχίτι), Κόεφ (22’ Ακόστα), Μιλοσάβλιεβιτς, Ντέλετιτς, Νούνιτς.

Πανιώνιος (4-2-3-1): Κότνικ, Κούρντι, Ντομίνγκεζ, Μπανανά, Κότσιτς, Πίρις, Κεϊτά, Τσιλούλης, Οικονομίδης (67’ Σαραμαντάς), Μασούρας, Ντουρμισάι.

Διαιτητής: Γιάννης Παπαδόπουλος (Μακεδονίας).

Πηγή: sport-fm.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Καταγγέλθηκε για ενδέκατη φορά σεσημασμένος για σοβαρές υποθέσεις λαθροθηρίας - Τράπηκε σε φυγή στα κατεχόμενα

Βανδαλισμοί σε Δημοτικό Σχολείο στη Λευκωσία: Προκάλεσαν ζημιές χιλιάδες ευρώ - Φωτογραφία

Μονή Αββακούμ: Η νέα ανάρτηση του Νεκτάριου - Η φωτογραφία από την αναπαράσταση της σταύρωσης του Χριστού

Μητρόπολη Ταμασού: Απαντά στα περί συμβιβασμού για τη Μονή Αββακούμ - «Αποκλειστικός στόχος, η αποκάλυψη της αλήθειας»

Όσα χρόνια και αν περάσουν τις βλέπουμε κάθε χρόνο: Οι πιο γνωστές ταινίες – και μίνι σειρές – που «μυρίζουν» Πάσχα



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top