ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΦΟΝΙΚΟ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ: «Είμαι μάρτυρας ανθρωποκτονίας εκ προμελέτης» - Ζητούσε προστασία ο Τζιωνής για να μιλήσει

ΦΟΝΙΚΟ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ: «Είμαι μάρτυρας ανθρωποκτονίας εκ προμελέτης» - Ζητούσε προστασία ο Τζιωνής για να μιλήσει

Ο Τζιωνής, ζητούσε προστασία από την Αστυνομία σε εκείνον και την Σάρα για να πει πράγματα για τον φόνο,  σύμφωνα με τον Λοχία Σάββα Σιαμούτη.

Της Γεωργίας Παππούτα

Συγκεκριμένα, ο δικηγόρος του Λοΐζου Τζιωνή, Ανδρέας Αναστασίου, ζήτησε από τον μάρτυρα να αναφέρει τι έγραφαν οι χειρόγραφες κόλλες που υπέγραψε ο πελάτης του.

«Θυμάμαι ότι έγραφε πως απειλήθηκε από τα δύο αδέλφια Χαραλάμπους. Ότι είναι περιστασιακός χρήσης… Ήταν οκτώ σελίδες, ήταν περίπου το πρώτο σενάριο», είπε ο κ. Σιαμούτης.

«Ζητούσε προστασία από την Αστυνομία σε εκείνον και την Σάρα για να πει πράγματα για τον φόνο», συμπλήρωσε ότι ανέφερε ο Λοΐζος Τζιωνής στις χειρόγραφες κόλλες του, ο κ. Σιαμούτης.

«Εγώ είμαι μάρτυρας ανθρωποκτονίας εκ προμελέτης είπε ο Τζιωνης», πρόσθεσε.

Τις εν λόγω χειρόγραφες κόλλες, είχε πάρει μαζί του στην ανάκριση ο Τζιωνής και τις έδωσε στους ανακριτές, ενώ στην συνέχεια έγιναν και επίσημο έγγραφο μαζί με την κατάθεσή του, σύμφωνα με όσα είπε στο δικαστήριο ο κ. Σιαμούτης.

Ο Τζιωνής φέρεται να είπε στουν ανακριτές ότι, δεν είναι εύκολο να δώσει τον αδελφό του και σύμφωνα με τον κ. Σιαμούτη, όταν μιλούσε για τον Λευτέρη Σολωμού, ήταν έντονο το συναίσθημά του.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top