ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Γνώρισε το Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus στο Open Day Δεκεμβρίου

Γνώρισε το Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus στο Open Day Δεκεμβρίου

Το Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus σε προσκαλεί σε Open Day (Μέρα Γνωριμίας), την Τετάρτη, 12 Δεκεμβρίου 2018, από τις 5 μέχρι τις 8 το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου στη Λάρνακα.

Τα Open Days σου δίνουν την ευκαιρία να ανακαλύψεις τα πλεονεκτήματα που μπορείς να αποκτήσεις επιλέγοντας το Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus για τις σπουδές σου, καθώς και να εξερευνήσεις τις εγκαταστάσεις του Βρετανικού Πανεπιστημίου της Κύπρου.
Κατά την διάρκεια του Open Day, θα έχεις την ευκαιρία να γνωρίσεις όλα τα προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών καθώς και να κάνεις την εγγραφή σου για το νέο κύκλο σπουδών Ιανουαρίου 2019.


Ανακάλυψε επίσης τις κατευθύνσεις που αντιστοιχούν στην προσωπικότητά σου, με το Τεστ Επαγγελματικού Προσανατολισμού ΗΟGAN.
Το έμπειρο και διακεκριμένο Ακαδημαϊκό προσωπικό και οι Λειτουργοί του Πανεπιστημίου,  θα είναι στη διάθεση σου, για να σου δώσουν οποιαδήποτε πληροφορία ζητήσεις, η οποία σχετίζεται με τη φοίτηση στο Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus, όπως την ολοκαίνουργια Ακαδημία Γλωσσών (Ελληνικά, Γενική Αγγλική Γλώσσα & Εντατικά Αγγλικά IELTS, Επιχειρησιακά Αγγλικά, Ρωσικά, Κινέζικα, Αραβικά), θέματα επαγγελματικής σταδιοδρομίας και διαμονής στις ολοκαίνουργιες φοιτητικές εστίες του Πανεπιστημίου UCLan Cyprus (The Student’s Nest).


Στο χώρο θα βρίσκονται και φοιτητές του Πανεπιστημίου, οι οποίοι θα μπορούν να σε ξεναγήσουν στην Πανεπιστημιούπολη και να σου δώσουν μια αληθινή αίσθηση της φοιτητικής ζωής στη Λάρνακα.
Σε περιμένουμε την Τετάρτη, 12 Δεκεμβρίου από τις 5 μέχρι τις 8 το απόγευμα. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε στο [email protected] ή στο τηλέφωνο +357 24 69 40 00.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μέχρι πότε θα μας «πνίγει» η σκόνη - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού

Χειροπέδες σε 31χρονο για έκρηξη σε υποστατικό στον Πρωταρά

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Εκλογές 2024: Τα μηνύματα του εκλογικού σώματος και η χαλαρή ψήφος



LIVE: Παγκόσμια ανησυχία - Ξεκίνησε η επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν - Έκρηξη από πύραυλο κοντά σε μεγάλη αεροπορική βάση

LIVE: Παγκόσμια ανησυχία - Ξεκίνησε η επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν - Έκρηξη από πύραυλο κοντά σε μεγάλη αεροπορική βάση

Ισραηλινός πύραυλος έπληξε το Ιράν, δήλωσαν δύο Αμερικανοί αξιωματούχοι στο CBS News. Τα ιρανικά κρατικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι οι πτήσεις έχουν ανασταλεί πάνω από πολλές πόλεις, σύμφωνα με το Associated Press. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top