ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΦΟΝΙΚΟ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ: Ανακριτής του ΤΑΕ γνώριζε τον πατέρα του Τζιωνή από το 1974 - «Έθεσα θέμα απόδρασής του»

ΦΟΝΙΚΟ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ: Ανακριτής του ΤΑΕ γνώριζε τον πατέρα του Τζιωνή από το 1974 - «Έθεσα θέμα απόδρασής του»

Ο ανακριτής Γιώργος Θεμιστοκλέους, γνώριζε την οικογένεια του Λοΐζου Τζιωνή από το 1974, σύμφωνα με όσα ανάφερε ο ίδιος στην αίθουσα του δικαστηρίου την Πέμπτη (6/12).

Για την γνωριμία της οικογένειας Τζιωνή με τον ανακριτή Γιώργο Θεμιστοκλέους, έκανε αναφορά και ο Λοχίας Σάββας Σιαμούτης που κατέθεσε πρώτος στην δίκη εντός δίκης που διεξάγεται στην υπόθεση του διπλού φονικού του Στροβόλου.

Την Πέμπτη (6/12) όταν κατέθεσε ενώπιον δικαστηρίου ο κ. Θεμιστοκλέους, αναφέρθηκε στην εν λόγω γνωριμία. Είπε ότι το 1974, ο παππούς του Λοΐζου, μαζί με τον πατέρα και την θεία του 33χρονου, διέμεναν στο ίδιο χωριό με τον ανακριτή της υπόθεσης.

Πάντως, να σημειωθεί ότι στην αντεξέταση του μάρτυρα από τον δικηγόρο του Τζιωνή, o Ανδρέας Αναστασίου ρώτησε τον κ. Θεμιστοκλέους: «Πήγατε για υποδείξεις σκηνών και σας έδειξε από το όχημα δυο σημεία. Μας είπατε όπως πηγαίνατε τηλεφωνήσατε στον πάτερα του».

Ο κ. Θεμιστοκλέους αντέδρασε λέγοντας: «Όχι δεν είπα έτσι πράμα», ενώ συμπλήρωσε: «Διευκρινίζω ότι μετά που του έπιασα κατάθεση, πήγα και ενημέρωσα για τις μέχρι στιγμής εξελίξεις που είχαμε. Τους είχα πει ότι πρόθεση του είναι να μας πάρει στο σπίτι του παπά του και να μας υποδείξει που βρίσκεται το μαχαίρι και τα ρούχα».

«Είπα ότι δεν τον πίστευα, γιατί ένα άτομο που είπε τέσσερις ισχυρισμούς. Γιατί να τον πιστέψω ότι θα μου παραδώσει μαχαίρι και ρούχα;», διερωτήθηκε ο ανακριτής.

«Το ανέφερα και έθεσα θέμα απόδρασής του», υπογράμμισε.

Ωστόσο, όπως είπε ο κ. Θεμιστοκλέους, μετά από ώρα του δόθηκαν οδηγίες για να πάνε σπίτι του πατέρα του Τζιωνή όπου τους ακολουθούσε ο Αστυνομικός Διευθυντής και ο Υπεύθυνος του ΤΑΕ.  

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ένταξη του Κοσόβου στο Συμβούλιο της Ευρώπης: Ανοίγει ο ασκός του Αιόλου - Ο ρόλος της Ντόρας Μπακογιάννη

Ένταξη του Κοσόβου στο Συμβούλιο της Ευρώπης: Ανοίγει ο ασκός του Αιόλου - Ο ρόλος της Ντόρας Μπακογιάννη

Με εισήγηση της Ντόρας Μπακογιάννη ως επικεφαλής της ελληνικής αντιπροσωπείας εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία από την ολομέλεια της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης, για το θέμα της ένταξης του Κοσόβου στο Συμβούλιο της Ευρώπης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top