ΚΟΣΜΟΣ

ΦΡΙΚΗ: 20χρονος πατέρας έδερνε τη νεογέννητη κόρη του μέχρι που πέθανε- Ήταν μόλις 23 ημερών

ΦΡΙΚΗ: 20χρονος πατέρας έδερνε τη νεογέννητη κόρη του μέχρι που πέθανε- Ήταν μόλις 23 ημερών

Ένα έγκλημα που συγκλονίζει έρχεται στο φως της δημοσιότητας.  Άγνωστα τα κίνητρα του 20χρονου που φέρεται να σκότωσε την κόρη του μετά από καθημερινή κακοποίησή της, όπως αποφάνθηκαν ειδικοί.

Όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ 20χρονος ξυλοκοπούσε την νεογέννητη κόρη του από την μέρα που ήρθε στον κόσμο  μέχρι και την μέρα που άφησε την τελευταία της πνοή, μόλις τριών εβδομάδων.

Σύμφωνα με την METRO ο Thomas Haining δήλωσε  «μη παραδοχή»  όταν εμφανίστηκε ενώπιον Δικαστηρίου στη Γλασκώβη την Πέμπτη 6/12 αντιμετωπίζοντας σοβαρότατες κατηγορίες μεταξύ των οποίων της δολοφονίας του παιδιού του, στο σπίτι τους στο Ινβέρνες της Σκωτίας τον περασμένο χρόνο.

Κατηγορείται παράλληλα ότι χτυπούσε καθημερινά την κόρη του από τη μέρα της γέννησής της (στις 17 Μαΐου) μέχρι τις 8 Ιουνίου που πέθανε, αφού την τραυμάτισε τόσο σοβαρό στο κεφάλι που το νεογέννητο κοριτσάκι άφησε την τελευταία του πνοή, ενώ τραύματα εντοπίστηκαν και στο κορμάκι της.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην Ελλάδα: Ένας νεκρός από την κατάρρευση τμήματος κτηρίου στον Πειραιά

Οικονομικές επιπτώσεις στην Κύπρο από την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ: Οικονομολόγος αναλύει στο «Τ» τα σενάρια

Καύσιμα: Εντός δεκαημέρου νέα αύξηση - Πώς θα επηρεάσει τις τιμές η κρίση στη Μέση Ανατολή - Φόβοι για €2 η βενζίνη

«T» ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Δηλώνουν για κατοικίες τις… αποθήκες και εγκαταλελειμμένα σπίτια- Τραγελαφικά τα όσα συμβαίνουν με τις μετακινήσεις ψηφοφόρων

Έγινε κι αυτό στην Κύπρο! Υποψήφιος εμφανίζεται με κλειστά μάτια στην προεκλογική του καμπάνια – Δείτε βίντεο



LIVE: Αποφασίστηκε το πώς θα γίνει η επίθεση του Ισραήλ - Άγνωστο το πότε

LIVE: Αποφασίστηκε το πώς θα γίνει η επίθεση του Ισραήλ - Άγνωστο το πότε

Ο πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου ανέφερε πως το Ισραήλ θα επιτεθεί εκ νέου στο Ιράν μετά την απάντηση του δεύτερου στο φονικό χτύπημα στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Η είδηση μεταφέρθηκε από το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο Kan και αναφέρει πως θα έχουν ειδοποιηθεί οι σύμμαχοι του Ισραήλ, για να λάβουν αντίμετρα από πιθανή απάντηση του Ιράν. Οι ΗΠΑ απέκλεισαν το ενδεχόμενο να συμμετάσχουν σε οποιαδήποτε ισραηλινή αντεπίθεση κατά του Ιράν, ενώ το πολεμικό υπουργικό συμβούλιο του Ισραήλ δεν έλαβε απόφαση σχετικά με το τι μέτρα θα λάβει ως απάντηση στην επίθεση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει όλες τις εξελίξεις

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top