ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΓεΣΥ: «Καθαρός ουρανός» είπε ο Πολύζος χωρίς να απαντήσει για τις καταγγελίες φοροδιαφυγής -VIDEO

ΓεΣΥ: «Καθαρός ουρανός» είπε ο Πολύζος χωρίς να απαντήσει για τις καταγγελίες φοροδιαφυγής -VIDEO

Δεν σχολίασε τις καταγγελίες σε βάρος του ο Γενικός Εκτελεστικός Διευθυντής του ΟΚΥπΥ, Νικόλαος Πολύζος, ενώ αρκέστηκε μόνο στο να παρουσιάσει τα προσόντα του.

Επιμέλεια: Μιχάλης Μενελάου

Συνέντευξη Τύπου πραγματοποίησαν οι Κρατικές Υπηρεσίες Υγείας το πρωί της Παρασκευής 07/12, όπου ανακοινώθηκαν οι Γενικοί Διευθυντές των περιφερειών που θα αναλάβουν τη διαχείριση των δημόσιων νοσηλευτηρίων από το 2019.

Κατά τη διάρκειά της, ο Γενικός Εκτελεστικός Διευθυντής του Οργανισμού Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας, «απάντησε» στα όσα προσάπτονται στο πρόσωπό του, αναφέροντας πως «καθαρός ουρανός, αστραπές δεν φοβάται».

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε η δημοσιογράφος της τηλεόρασης του Οmega, Νικόλ Κουναφή, ο κ. Πολύζος είπε στους δημοσιογράφους πως «έχω μάθει να είμαι θεσμικός και ό,τι μου ζητήθηκε τα έχω δώσει γραπτώς», ενώ έδωσε το βιογραφικό του στους δημοσιογράφους, στο οποίο αναγράφονταν οι σπουδές του και τα χρόνια εμπειρίας του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ-ΓεΣΥ: Δόθηκαν 90.000 στην KPMG για να μας συμβουλέψει –Είπε «ΟΧΙ» για Πολύζο κι εμείς τον διορίσαμε -ΕΓΓΡΑΦΑ

Όσον αφορά στη δράση του σε ιδιωτικό νοσοκομείο στη Λευκωσία, ο Νίκος Πολύζος δεν προέβη σε οποιοδήποτε σχόλιο, με τον ίδιο να αρκείται στο θέμα με τα προσόντα του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΓεΣΥ: Εγγράφεται στη Βουλή η αποκάλυψη ThemaOnline για Πολύζο - Μοίραζε το δημοσίευμα ο Κουλίας -'Κατεπείγον θέμα' είπε η Ειρήνη -ΕΓΓΡΑΦΟ

Αξίζει πάντως να σημειωθεί πως ο Γενικός Ελεγκτής απέστειλε τον φάκελο της υπόθεσης στον Γενικό Εισαγγελέα και στο Τμήμα Φορολογίας για περεταίρω εξέταση της υπόθεσής του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΓεΣΥ - ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Ο Πολύζος φέρεται να λάμβανε 3.000 μηνιαίως από ιδιωτικό νοσηλευτήριο και ζητούσε να δηλώνονται ως ‘έξοδα φιλοξενίας’ -ΕΓΓΡΑΦΑ

Από την πλευρά τους το Υπουργείο Υγείας και ο Οργανισμός, αναμένουν πόρισμα για την το εν λόγω ζήτημα από τον Νομικό τους Σύμβουλο.

Δείτε το βίντεο:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ - ΓεΣΥ : Τα χρήματα που έπαιρνε αφορολόγητα ο Πολύζος από κυπριακό ιδιωτικό νοσηλευτήριο – ΕΠΙΤΑΓΗ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top