ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Οι δύο μεταγραφικές κινήσεις που ζητά ο Στρέπελ – Τι σκέφτεται ο Ολλανδός

Οι δύο μεταγραφικές κινήσεις που ζητά ο Στρέπελ – Τι σκέφτεται ο Ολλανδός

Η μεταγραφική περίοδος Ιανουαρίου πλησιάζει όμως επικρατεί μια παράξενη… ηρεμία στο μεταγραφικό τοπίο της Κύπρου.

Αν και φτάσαμε αισίως στις 7 Δεκεμβρίου, μέχρι στιγμής δεν υπάρχει έντονη μεταγραφολογία αν και αρκετές ομάδες δείχνουν κάποιες προθέσεις.

Στην Ανόρθωση υπάρχει ένα γεμάτο ρόστερ όμως κάποιες κτυπητές αδυναμίες βάζουν σε σκέψεις τον Γιούργκεν Στρέπελ. 

Ο 49χρονος κόουτς φέρεται να έχει ήδη κάνει κάποιες σκέψεις όσον αφορά τις θέσεις στις οποίες θα ζητήσει ενίσχυση από την διοίκηση της ομάδας.

Η μια μεταγραφή αναμένεται να γίνει στο χώρο της μεσαίας γραμμής με ένα γρήγορο μέσο που να μπορεί να βοηθά και ανασταλτικά και επιθετικά, ένα σύγχρονο οχτάρι δηλαδή. Ειδικότερα, σε αυτό το χώρο η Κυρία πάσχει στην ταχύτητα για αυτό και ο Στρέπελ αναγκάστηκε στα τελευταία παιχνίδια να χρησιμοποιήσει τον… δεξιο μπακ Κοφί σε ρόλο μέσου, μια επιλογή που τον δικαιώνει αλλά δεν είναι και μόνιμη.

Η άλλη στα φτερά της επίθεσης καθώς ο Λαβόρδε ταλαιπωρείται από τραυματισμούς και ακόμη ψάχνεται, ο Σισέ δεν έχει βοηθήσει σχεδόν καθόλου και περιορίζεται σε ρόλο… μπακ-απ ενώ ο Μικελτάτζε είναι ο μόνος που προσπαθεί αλλά χρειάζεται σωστή διαχείριση και στήριξη.

Βέβαια, προέχουν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις, όμως ο Στρέπελ έχει ήδη κάνει την προεργασία του και μέσα στις επόμενες εβδομάδες θα τρέξουν και τα θέματα μεταγραφών.

Α.Χ.

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top