Tσεκάρει πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού για Ομόνοια ο Αναστασίου!

Tσεκάρει πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού για Ομόνοια ο Αναστασίου!

Ο Γιάννης Αναστασίου έχει ξεκινήσει και σκανάρει την αγορά για πιθανές μεταγραφές…

Με τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου να πλησιάζει, ο Γιάννης Αναστασίου έχει ήδη ξεκινήσει να θέτει στόχους για να ενισχύσει την Ομόνοια.

Για την ακρίβεια, όπως αναφέρει η έντυπη έκδοση του Sportime και η στήλη «Παρασκήνια», ο Έλληνας τεχνικός έχει δικαίωμα μέχρι 4 μεταγραφές βάσει καταστατικού στην Κύπρο.

Πέραν του γυμναστή, Λευτέρη Παπαδάκη που απέκτησε από τον Αστέρα Τρίπολης, ο Αναστασίου τσεκάρει και ένα ελληνόπουλο που συνεργάστηκε μαζί του κατά τη θητεία του στον Παναθηναϊκό και τώρα αγωνίζεται στο εξωτερικό.

Ακόμα το όνομα του δεν έχει γίνει γνωστό, ωστόσο σε λίγο καιρό θα δουν όλα το… φως της δημοσιότητας.

Πηγή: sportime.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Νίκος Αναστασιάδης στο «Τ» για όλα: Οι «αδυναμίες» του, η ζωή μετά το Προεδρικό και οι αλήθειες που ακούγονται για πρώτη φορά – Βίντεο

Ο Νίκος Αναστασιάδης στο «Τ» για όλα: Οι «αδυναμίες» του, η ζωή μετά το Προεδρικό και οι αλήθειες που ακούγονται για πρώτη φορά – Βίντεο

Χωρίς κανένα φίλτρο, όπως άλλωστε μας έχει συνηθίσει, ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, άνοιξε τις πόρτες του γραφείου του στην κάμερα του ThemaOnline και μίλησε στον Τάσο Θεοδώρου για όλα και… όλους.

BEST OF TOTHEMAONLINE