ΚΥΠΡΟΣ - 'ΙΣΟΒΙΑ' ΓΙΑ ΧΡΕΗ ΣΤΙΣ ΚΟΙΝ. ΑΣΦΑΛΙΣΕΙΣ: Ξεσπούν οι αναγνώστες- «Μήπως έχουν προτεραιότητα οι παιδεραστές;»

ΚΥΠΡΟΣ - 'ΙΣΟΒΙΑ' ΓΙΑ ΧΡΕΗ ΣΤΙΣ ΚΟΙΝ. ΑΣΦΑΛΙΣΕΙΣ: Ξεσπούν οι αναγνώστες- «Μήπως έχουν προτεραιότητα οι παιδεραστές;»

Ξέσπασαν οι αναγνώστες του ThemaOnline, με αφορμή την παραμονή του πατέρα δύο κοριτσιών στις Κεντρικές Φυλακές, για τρίτο μήνα σχεδόν, λόγω οφειλών προς τις κοινωνικές ασφαλίσεις.

Του Χρίστου Ζήνωνος

Το λαϊκό αίσθημα, εκφράζεται από σωρεία σχολείων αναγνωστών, στο Facebook, μετά και τη δημοσίευση της ιστοσελίδας μας την Τρίτη (12/12), αφού θεωρούν μεγάλη αδικία την αποφυλάκιση παιδεραστών με προεδρική χάρη, τη στιγμή που ένας πατέρας και σύζυγος, παραμένει στη φυλακή για χρήματα που χρωστά στις Κοινωνικές Ασφαλίσεις.

Αποδέκτης των σχολίων όπως είναι λογικό, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, με τους πολίτες να εκφράζουν σε έντονο ύφος την απογοήτευση τους.

Ενδεικτικά , χρήστης του Facebook, σε σχόλιο δημοσίευσε φωτογραφία του Προέδρου της Δημοκρατίας παρουσιάζοντας να λέει ότι δεν δίνει χάρη στον πατέρα που είναι μέσα για χρέη επειδή... δεν είναι παιδεραστής («ΕΝΕΝ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗΣ»).

Άλλος χρήστης καλεί τον Πρόεδρο να δει και αυτούς τους ανθρώπους, ενώ άλλος διερωτάται μήπως έχουν προτεραιότητα οι παιδεραστές.

Η παράθεση των απόψεων δεν σημαίνει ότι τις ενστερνιζόμαστε κιόλας. Είναι ενδεικτικές όμως του λαϊκού αισθήματος, το οποίο οφείλουμε ως δημοσιογράφοι να προβάλλουμε για σκοπούς αυτοκριτικής.

Ενδεικτικά δείτε μερικά από τα σχόλια:

X. Ζήνωνος

*Κεντρική φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO: Με βλέμμα στο 2026 το Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του Προέδρου Χριστοδουλίδη - Ο απολογισμός και οι στόχοι του

VIDEO: Με βλέμμα στο 2026 το Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του Προέδρου Χριστοδουλίδη - Ο απολογισμός και οι στόχοι του

Στο τηλεοπτικό του Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης αναφέρθηκε στον απολογισμό της χρονιάς που ολοκληρώνεται και στις προτεραιότητες της Κυβέρνησης για το 2026, υπογραμμίζοντας την ανάληψη της Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης από την Κυπριακή Δημοκρατία, την πορεία της οικονομίας, τις μεταρρυθμίσεις στον δημόσιο τομέα, την κοινωνική πολιτική, καθώς και τις προσπάθειες για επανέναρξη των συνομιλιών με στόχο την επανένωση της Κύπρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE