ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Πληροφορία από τις Κ.Φυλακές για Τζιωνή διερευνά η Κατηγορούσα Αρχή - 'Επιθετικοί οι αστυνομικοί’

Πληροφορία από τις Κ.Φυλακές για Τζιωνή διερευνά η Κατηγορούσα Αρχή - 'Επιθετικοί οι αστυνομικοί’

Μεγάλο ενδιαφέρον προκάλεσε η αναφορά της Κατηγορούσας Αρχής στη δικάσιμο της Τετάρτης (12/12) που αφορά πληροφορία, την οποία έχει λάβει από τις Κεντρικές Φυλακές για τον Λοΐζο Τζιωνή. 

Της Γεωργίας Παππούτα 

Η κα. Πωλίνα Ευθυβούλου η οποία βρίσκεται στην θέση της Κατηγορούσας Αρχής δεν θέλησε να προβεί σε περαιτέρω εξηγήσεις. Όπως ανέφερε θέλει πρώτα να διερευνήσει την πληροφορία της βάζοντας στην πρίζα τον δικηγόρο του Λοΐζου Τζιωνή (όπως και όσους παρακολουθούν τη δίκη), ο οποίος ζήτησε να μάθει περαιτέρω λεπτομέρειες.

Πάντως να αναφέρουμε την αποκάλυψη του ThemaOnline για υπόθεση φερόμενου ξυλοδαρμού του Λοΐζου Τζιωνή στις Κεντρικές Φυλακές το Σάββατο (1/12), την οποία εξετάζει το ΤΑΕ Λευκωσίας κάτι το οποίο ενδέχεται να έχει εμπλοκή στην εξέλιξη της υπόθεσης. 

Ο Λοΐζος Τζιωνής για πρώτη φορά την Τετάρτη (12/12) κατέθεσε ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου Λευκωσίας κατηγορώντας τους αστυνομικούς για επιθετική συμπεριφορά και άσκηση πίεσης κατά την διάρκεια της ανάκρισης του. «Απάντησα στις ερωτήσεις κατόπιν πίεσης στην ανάκριση. Είχα στέρηση από χρήση κοκαΐνης», ήταν η αρχική τοποθέτηση του Λοΐζου Τζιωνή. 

«Με είχαν δεμένο με χειροπέδες και με έβαλαν στο γραφείο. Μου είπαν υπόγραψε, δεν με ρώτησε. Ούτε μου είπαν αν θέλω νερό. Πάντα μου έλεγαν επιθετικά, υπόγραψε και υπόγραφα. Επικρατούσε αίσθημα βιασύνης και πίεσης», ισχυρίστηκε μεταξύ άλλων ο κατηγορούμενος.

Μέχρι την Παρασκευή (14/12) που θα είναι η επόμενη δικάσιμος, αναμένονται εξελίξεις για την υπόθεση στην οποία αναφέρθηκε και διερευνά η Κατηγορούσα Αρχή, αλλά και η αντεξέταση του κατηγορούμενου για την δίκη εντός δίκης.

Θυμίζουμε ότι η δίκη εντός δίκης, διεξάγεται για εξέταση των επίδικων ζητημάτων στα οποία ήγειρε ένσταση η υπεράσπιση του Λοΐζου Τζιωνή. Συγκεκριμένα, ο δικηγόρος του 33χρονου, υποστηρίζει ότι οι καταθέσεις που έδωσε ο πελάτης του στις 27/4/2018 στους ανακριτές της υπόθεσης, οι υποδείξεις σκηνών και η παραλαβή τεκμηρίων από την οικία στην οδό Σκιάθου 3 στην Αγλαντζιά, κατά την ίδια ημερομηνία, δεν έγιναν με τη θέληση του πελάτη του, αλλά μετά από ψυχολογική πίεση και υπό το βάρος του στερητικού συνδρόμου από τη διακοπή της χρήσης ναρκωτικών ουσιών.     

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Χειροπέδες σε 31χρονο για έκρηξη σε υποστατικό στον Πρωταρά

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Εκλογές 2024: Τα μηνύματα του εκλογικού σώματος και η χαλαρή ψήφος

Χάρης Βαρθακούρης: «Απέρριπτα όλους τους στίχους που έφερνε ο πατέρας μου»



LIVE: Παγκόσμια ανησυχία - Το Ισραήλ χτύπησε αεροπορική βάση στο Ιράν - Οι πυρηνικές εγκαταστάσεις είναι ασφαλείς

LIVE: Παγκόσμια ανησυχία - Το Ισραήλ χτύπησε αεροπορική βάση στο Ιράν - Οι πυρηνικές εγκαταστάσεις είναι ασφαλείς

Ισραηλινός πύραυλος έπληξε το Ιράν, δήλωσαν δύο Αμερικανοί αξιωματούχοι στο CBS News. Τα ιρανικά κρατικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι οι πτήσεις έχουν ανασταλεί πάνω από πολλές πόλεις, σύμφωνα με το Associated Press. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top