ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ιραόλα: «Πρώτα η Λεβερκούζεν και μετά ο Απόλλωνας» (ΔΗΛΩΣΗ Ιγκόρ Σίλβα)

Ιραόλα: «Πρώτα η Λεβερκούζεν και μετά ο Απόλλωνας» (ΔΗΛΩΣΗ Ιγκόρ Σίλβα)

Διαβάστε τις δηλώσεις του προπονητή της ΑΕΚ Λάρνακας, Αντόνι Ιραόλα στη σημερινή (12/12) συνέντευξη Τύπου, ενόψει του αυριανού αγώνα με αντίπαλο τη Μπάγερ Λεβερκούζεν στο ΓΣΠ, για την 6η και τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ.

Τους παίκτες της ΑΕΚ εκπροσώπησε ο Ιγκόρ Σίλβα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ισπανού τεχνικού:

«Ξέρουμε ότι θα είναι το τελευταίο παιχνίδι της ευρωπαϊκης μας πορείας, όμως θα είναι εξίσου σημαντικό όπως ήταν με τη Ζυρίχη και θα είμαστε ανταγωνιστικοί, κόντρα σε μία ομάδα που έχει και το κίνητρο της πρώτης θέσης.

Θα προσπαθήσουμε να τους δυσκολέψουμε και θα είναι ένα καλό τεστ για εμάς, το να είμαστε ανταγωνιστικοί κόντρα σε μία ομάδα τέτοιου βεληνεκούς.

Θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό και είναι ένα παιχνίδι πρόκληση για εμάς. Παίξαμε καλά μαζί τους στη Γερμανία, όμως δεν είχαμε βαθμολογικό κέρδος.

Μέχρι τώρα σε όλα τα παιχνίδια ήμασταν ανταγωνιστικοί. Θα είναι το τελευταίο μας παιχνίδι και θα παλέψουμε μέχρι τέλους για να κλείσουμε με θετικό τρόπο την ευρωπαϊκή μας πορεία.

O στόχος μας αυτή τη φορά είναι το θετικό αποτέλεσμα και όχι να μείνουμε πάλι με τις εντυπώσεις. Για να πάμε στο επόμενο επίπεδο, θα πρέπει να είμαστε πιο αποτελεσματικοί. Τέτοιες ομάδες, δεν σου αφήνουν περιθώρια για πολλές ευκαιρίες».

Για την αρχική ενδεκάδα που σκέφτεται να παρατάξει, ενόψει και του ντέρμπι με τον Απόλλωνα που ακολουθεί, ανέφερε:

«Για εμάς αυτό που προέχει είναι το αυριανό παιχνίδι. Δεν αντιμετωπίζεις κάθε μέρα τη Λεβερκούζεν. Είναι σημαντικό όμως και το ματς της Δευτέρας με τον Απόλλωνα. Θα έχουμε δύο ανταγωνιστικές ενδεκάδες και στα δύο παιχνίδια».

Για το ότι ένα καλό αποτέλεσμα, ενδεχομένως να βοηθήσει ψυχολογικά την ομάδα, μετά τις δύο συνεχόμενες ήττες στο πρωτάθλημα, σχολίασε πως:

«Ο καλύτερος τρόπος να προετοιμαστούμε για το ντέρμπι της Δευτέρας, είναι να κάνουμε ένα καλό και ανταγωνιστικό 90λεπτο κόντρα στη Λεβερκούζεν. Έτσι θα προετοιμαστούμε καλύτερα για το επόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος».

Δείτε τι δήλωσε για το ματς με τους Γερμανούς, ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ, Ιγκόρ Σίλβα:

«Για εμάς τους παίκτες στα αποδυτήρια, αυτό που λέμε είναι πως έχουμε μία σπουδαία ευκαιρία για παίξουμε κόντρα στη Λεβερκούζεν και δεν θέλουμε να την αφήσουμε να πάει χαμένη.

Παρά τις δύο συνεχόμενες ήττες στο πρωτάθλημα, θέλουμε να κάνουμε ένα πολύ καλό παιχνίδι και να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα.

Για μένα και για τους περισσότερους συμπαίκτες μου, είναι η πρώτη φορά που παίζουμε στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ και είναι μία μοναδική εμπειρία».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πέρασαν χειροπέδες σε δεσμοφύλακα: Τον έπιασαν με τις πιτζάμες του ενώ έφερε κουκούλα και γάντια

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Καταγγελία για απαγωγή και κακοποίηση Σύρου - «Η αστυνομία δεν ενήργησε άμεσα» - Δείτε φωτογραφίες

Δίκη στο Μάτι: Συγκλονίζει ο Άρης Χερουβείμ που έχασε μάνα, αδερφή και δίδυμες ανιψιές στη φωτιά

Μονή Αββακούμ: Σε προχωρημένο στάδιο οι εξετάσεις της Αστυνομίας

Πασχαλινό τραπέζι: «Καίει» το κρέας τις τσέπες των καταναλωτών – Πιο φθηνά από πέρσι τα αυγά και τα λαχανικά – Δείτε πίνακες



Σύγκρουση Γενικού Εισαγγελέα - Γενικού Ελεγκτή - Η επόμενη μέρα

Σύγκρουση Γενικού Εισαγγελέα - Γενικού Ελεγκτή - Η επόμενη μέρα

Ενώπιον μιας πρωτοφανούς σύγκρουσης θεσμών βρίσκεται η κυπριακή κοινωνία η οποία παρακολουθεί με μεγάλο ενδιαφέρον για το ποιο θα είναι το αποτέλεσμα της δικαστικής διαμάχης μεταξύ του Γενικού Εισαγγελέα Γιώργου Σαββίδη και του Γενικού Ελεγκτή Οδυσσέα Μιχαηλίδη. Ενδιαφέρον Συνταγματικό, Πολιτειακό και Πολιτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top