ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Καζάνι έτοιμο να ΕΚΡΑΓΕΙ η Μαρσέϊγ! Διέρρευσαν οι μισθοί παικτών και… ΧΑΜΟΣ

Καζάνι έτοιμο να ΕΚΡΑΓΕΙ η Μαρσέϊγ! Διέρρευσαν οι μισθοί παικτών και… ΧΑΜΟΣ

Με καζάνι έτοιμο να εκραγεί μοιάζουν τα αποδυτήρια της Μαρσέιγ, καθώς πέραν από την κακή πορεία οι παίκτες δεν έχουν καθόλου κακές σχέσεις μεταξύ τους.

Όπως αναφέρουν γαλλικά δημοσιεύματα, μια εβδομάδα μετά από τις φήμες για τσακωμό του Αντίλ Ραμί με τον συμπαίκτη του, Κέβιν Στρούτμαν, αυτή τη φορά διέρρευσαν στον Γαλλικό τύπο οι μισθοί παικτών.

Μάλιστα, ο λόγος που υπάρχουν αντιδράσεις είναι ο μισθός του Κέβιν Στρούτμαν, για τον οποίο γίνεται λόγος πως παίρνει 800,000 ευρώ το μήνα (ακαθάριστα). Οι συμπαίκτες του Παγιέ, Τοβέν και Λουίς Γκουστάβο είχαν εκφράσει στο παρελθόν τα παράπονα τους για το γεγονός ότι δεν πήραν αύξηση μετά την εξαιρετική περσινή σεζόν και μετά τα νέα δημοσιεύματα με τη διαρροή των μισθολογίων, πλέον η κατάσταση είναι εμπόλεμη.

Από εκεί και πέρα αντιδράσεις υπάρχουν για τον 22χρονο Κροάτη αμυντικό, Καλέτα-Σαρ, ο οποίος παρά το γεγονός πως δεν είναι βασικός φέρεται να παίρνει 200.000 ευρώ το μήνα! 

Όσον αφορά τον Μήτρογλου, ο Ελλαδίτης επιθετικός φέρεται να αμείβεται με 360.000 ευρώ μηνιαίως (ακαθάριστα).

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Μαρσέιγ αυτή την στιγμή είναι πέμπτη στο γαλλικό πρωτάθλημα και τελευταία στον όμιλο του Απόλλωνα με μόλις ένα βαθμό σε πέντε ματς.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top