LIFESTYLE

Η Σωτηροπούλου αρνείται να μιλήσει στα κυπριακά και εξηγεί τον λόγο – VIDEO

Η Σωτηροπούλου αρνείται να μιλήσει στα κυπριακά και εξηγεί τον λόγο – VIDEO

Το μισό της σόι είναι από την Κύπρο, όπως είπε η σύντροφος του Μαραβέγια, οπόταν όπως είναι αναμενόμενο μιλά στην κυπριακή διάλεκτο. Ωστόσο αρνείται να το κάνει και αποκαλύπτει και τον λόγο.

Η σύντροφός του Κωστή Μαραβέγια είναι μισή Κύπρια, αφού η μητέρα της είναι από την Κύπρο. Λατρεύει την κυπριακή κουζίνα και στην συνέντευξη που έδωσε στην Χριστιάνα Αντωνίου για την εκπομπή «Όλα Καλά» αποκάλυψε ότι το αγαπημένο της φαγητό είναι τα αγρέλια με τα αβγά.

Όταν η συνεργάτιδα της Κωνσταντίνας Ευριπίδου της ζήτησε να μιλήσει κυπριακα, η Τόνια Σωτηροπούλου με την ευγένεια που την διακατέχει αρνήθηκε να το κάνει.

Όμως εξήγησε τον λόγο που δεν μιλά κυπριακά στην Χριστιάνα Αντωνίου: «Ξέρω... ναι... μιλάω κυπριακά... αλλά δεν θα πω. Γιατί δεν μ' αρέσει. Όχι δεν μ' αρέσει η κυπριακή διάλεκτος. Είναι σαν να το κάνεις ψέματα. Αλλά εγώ προφανώς ξέρω».

Η Τόνια Σωτηροπούλου μίλησε και για την σχέση της με τον Κωστή Μαραβέγια και δεν έκρυψε τον θαυμασμό της για τον σύντροφό της.

Οι στόχοι της Τόνιας Σωτηροπούλου για το 2019 στα επαγγελματικά είναι να συνεχίσει αυτά που ξεκίνησε με δουλειές όσον αφορά στο Λονδίνο, που αποτελεί την βάση της ως ηθοποιός.

Δείτε όλα όσα είπε στην Χριστιάνα Αντωνίου στο video που ακολουθεί και στο 5:38' γιατί επιλέγει να μην μιλά στην κυπριακή διάλεκτο:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παππούς Χρύσανθος: Συγκινητικά τα λόγια της συζύγου του - «Αναστήθηκε ο Χριστός, αναστηθήκαμε κι εμείς»

ΕΔΕΚ: Σε ανοδική πορεία η συσπείρωση - Η 6η έδρα - Φαβορί ο Ανδρέας Αποστόλου

Συναγερμός στις Αρχές: Έβαλαν φωτιά σε δημοτικό σχολείο και προκάλεσαν ζημιές σε εξωτερικούς χώρους

Βεγγαλικά σε περίπτερα: Ποια δικαιούνται να διατίθενται - Μπορούν να πωλούνται σε ανήλικους;

«Ω γλυκύ μου… κρέας»: Έρχεται νέα αύξηση στο χοιρινό – Στα ύψη το αρνί - Τρέχουν να προλάβουν την αργία της Πρωτομαγιάς οι καταναλωτές

Ο Δημήτρης Κόκοτας άνοιξε τα μάτια του – Δεν έχει πια μηχανική υποστήριξη



ΠτΔ: Κρίσιμη η ερχόμενη εβδομάδα για το Κυπριακό

ΠτΔ: Κρίσιμη η ερχόμενη εβδομάδα για το Κυπριακό

Κρίσιμη για το Κυπριακό χαρακτήρισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης την ερχόμενη εβδομάδα με την επιστροφή στην Κύπρο της προσωπικής απεσταλμένης του ΓΓ του ΟΗΕ για την Κύπρο Μαρία Άνχελα Χολγκίν Κουεγιάρ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top