ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Συμπλήρωσε… 13άρι η Ομόνοια και ξανά κορυφή

Συμπλήρωσε… 13άρι η Ομόνοια και ξανά κορυφή

Μέσω της ιστοσελίδας της η Ομόνοια ενημερώνει: 

«Την 13η νίκη της στη φετινή σεζόν πανηγύρισε σήμερα η ΟΜΟΝΟΙΑ U14. Η ομάδα μας επανήλθε στις επιτυχίες, αφού κέρδισε εντός έδρας την ΠΑΕΕΚ με 4-1 και ανέβηκε μόνη πρώτη στην κορυφή της βαθμολογίας, στο +2 από τη δεύτερη θέση.

Ο προπονητής του «τριφυλλιού», Μάριος Νικολάου, άρχισε το παιχνίδι με τους: Κέντικό, Μ. Γεωργίου, Μ. Πέτρου, Παναγιώτου, Χρίστου, Παπαδόπουλο, Αντρέου, Σωτηρίου, Νεοφύτου, Λάμπρου και Σταύρου.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ ήταν καλύτερη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, σημείωσε δύο γκολ σε κάθε ημίχρονο και έφτασε δίκαια στη νίκη. Το πρώτο τέρμα προήλθε από αυτογκόλ και τα υπόλοιπα τρία σημείωσαν οι Χρίστου, Αποστόλου και Ανδρέου. Το μόνο που κατάφερε η ΠΑΕΕΚ ήταν να μειώσε στο τελευταίο λεπτό του παιχνιδιού σε 4-1.

Με το σημερινό «τρίποντο» η ομάδα μας ανέβηκε μόνη πρώτη στην κορυφή της βαθμολογίας με 42 βαθμούς, στο +2 από τη δεύτερη Ανόρθωση και απολογισμό 13 νίκες, 3 ισοπαλίες και 1 ήττα.

Επόμενο παιχνίδι, μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος, το Σάββατο (5/1, 10:00) απέναντι στον Εθνικό Άσσιας εκτός έδρας».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top