ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Χωρίς αντίπαλο στο Καμπιονάτο η Γιουβέντους, ΣΟΚ για Ίντερ (ΒΙΝΤΕΟ)

Χωρίς αντίπαλο στο Καμπιονάτο η Γιουβέντους, ΣΟΚ για Ίντερ (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Γιουβέντους «καθάρισε» και τη Ρόμα, επικρατώντας 1-0 στο Τορίνο, πέτυχε την 16η της νίκη στο πρωτάθλημα και διατήρησε σε απόσταση… ασφαλείας τους διώκτες της.

Πάει κι αυτή!

Ακόμη ένα εμπόδιο προς την κατάκτηση και του φετινού τίτλου προσπέρασε δίχως μεγάλο άγχος η Γιουβέντους.

Η «Γηραιά Κυρία» επικράτησε 1-0 (πιο εύκολα απ’ ότι δείχνει το τελικό σκορ) της Ρόμα στο Τορίνο με γκολ του Μάντζουκιτς, έφτασε τις 16 νίκες και συνεχίζει να μετράει μόλις μια βαθμολογική απώλεια. Αυτή με την Τζένοα στις 20 Οκτωβρίου.

Η ομάδα του Αλέγκρι έφτασε τους 49 βαθμούς και κράτησε στο -8 τη Νάπολι και πήγε στο +16 από την Ίντερ, που νωρίτερα… σκόνταψε κόντρα στην τελευταία της βαθμολογίας, Κιέβο.

Στο 35’ ο Κροάτης φορ εκμεταλλεύτηκε τη σέντρα που έκανε ο Ντε Σίλιο από τα δεξιά και με… σεντεφορίσια κίνηση πρόλαβε την αντίπαλη άμυνα για να στείλει την μπάλα στα δίχτυα με το κεφάλι για να πετύχει το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης.

Στις καθυστερήσεις, ο Ντάγκλας Κόστα πανηγύρισε για το 2-0, έπειτα από γύρισμα του Ρονάλντο από τα δεξιά για την καρδιά της αντίπαλης περιοχής, αλλά ύστερα από χρήση VAR δεν μέτρησε το τέρμα.

Ο διαιτητής της αναμέτρησης έκρινε ότι πρέπει να το ακυρώσει, επειδή κάποια δευτερόλεπτα πριν, είχε πατήσει ο Ματουϊντί τον Τζανιόλο.

Η… μόνιμη πρωταθλήτρια Ιταλίας είχε κι άλλες ευκαιρίες για να «κλειδώσει» νωρίτερα τη νίκη στο ντέρμπι, αλλά ο Ρονάλντο τα βρήκε σκούρα σε τρεις περιπτώσεις που βρήκε απέναντι του τον Ρόμπιν Όλσεν, ενώ σημαντικές ευκαιρίες έχασε και ο Άλεξ Σάντρο.

Η Ρόμα είχε μόνο μια πραγματικά καλή στιγμή επί της ουσίας, αλλά ο Κρισάντε δεν μπόρεσε να βρει εστία και πήρε από το παιχνίδι αυτό που ρεαλιστικά άξιζε.

Γιουβέντους (Μασιμιλιάνο Αλέγκρι): Σέζνι, Ντε Σίλιο, Μπονούτσι, Κιελίνι, Αλεξ Σάντρο, Μπεντανκούρ, Πιάνιτς (71′ Εμρέ Τσαν), Ματουιντί, Ντιμπάλα (80′ Ντάγκλας Κόστα), Ρονάλντο, Μάντζουκιτς.

Ρόμα (Εουζέμπιο Ντι Φραντσέσκο): Όλσεν, Σαντόν, Μανωλάς, Φάσιο, Κολάροβ, Κριστάντε, Ενζονζί (79′ Τζέκο), Ουντέρ (71′ Περότι), Τζανιόλο, Φλορέντσι (46′ Κλάιφερτ), Σικ.

Ούτε την τελευταία η Ίντερ

«Έμφραγμα» για Ίντερ! Οι «νερατζούρι» έχασαν μέσα απ’ τα χέριά τους τη νίκη κόντρα στην Κιέβο (των Σορεντίνο-Χετεμάι), με τους γηπεδούχους να ισοφαρίζουν στις καθυστερήσεις (1-1).

Η Ίντερ απέδειξε και πάλι ότι είναι σε κακό… φεγγάρι.

Η ομάδα του Σπαλέτι δεν κατάφερε να νικήσει ούτε την τελευταία της Serie A, Κιέβο, βάζοντας μόνο έναν βαθμό (1-1) στο… σακούλι (αν και είχαν στο… τσεπάκι το τρίποντο) από την αναμέτρηση στη Βερόνα.

Οι «νερατζούρι» βρέθηκαν κοντά στη νίκη, αλλά οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στις καθυστερήσεις με τον Πελισιέ, που «κρέμασε» τον Χαντάνοβιτς μετά την κεφαλιά-πάσα του Στεπίνσκι.

Ο Πέρισιτς από κοντά είχε ανοίξει το σκορ μετά το γύρισμα του Ντ’ Αμπρόζιο, μετά την κακή αντίδραση της αντίπαλης άμυνας.

Έτσι, οι Μιλανέζοι έχουν μόλις δύο νίκες στα τελευταία πέντε ματς πρωταθλήματος, ισάριθμες ισοπαλίες και μια ήττα. Συν την (καταδικαστική) ισοπαλία με την Αϊντχόφεν στο Champions League.

Σε ολόκληρο το ματς αγωνίστηκαν οι δύο πρώην παίκτες της ΑΕΚ, Στέφανο Σορεντίνο και Περπαρίμ Χετεμάι.

Η Πάρμα δεν κατάφερε να… ξεκλειδώσει την άμυνα της Μπολόνια (τρίτη από το τέλος) και με το 0-0 έχασε έδαφος στην προσπάθεια που κάνει για να πλησιάσει στην ευρωπαϊκή ζώνη.

Πηγή: sport-fm.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top