ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πάει στη Λεμεσό για το… δύο στα δύο, για να συνεχίσει την αντεπίθεση της

Πάει στη Λεμεσό για το… δύο στα δύο, για να συνεχίσει την αντεπίθεση της

Μετά από τρία συνεχόμενα εντός έδρας παιχνίδια, όπου η Ανόρθωση πήρε επτά βαθμούς και ανήλθε βαθμολογικά, ταξιδεύει για δεύτερη φορά στο φετινό πρωτάθλημα στη Λεμεσό, αυτή τη φορά για να κοντραριστεί με την πρωτοπόρο ΑΕΛ (23/12, 16:00), με μοναδικό στόχο τη νίκη και τους τρεις βαθμούς, όπως έπραξε απέναντι στον Απόλλωνα στην 8η αγωνιστική.

Η «Μεγάλη Κυρία» παρουσιάζεται βελτιώμενη τις τελευταίες αγωνιστικές όπου… σάλπισε την αντεπίθεση της για να καλύψει όσο μπορεί το χαμένο έδαφος, όμως για να αυξήσει τις πιθανότητες που έχει για να φύγει από το Τσίρειο με τη νίκη, θα πρέπει σίγουρα να παρουσιάσει καλύτερη εικόνα σε όλες τις γραμμές σε σχέση με το τελευταίο παιχνίδι με αντίπαλο την Πάφο, όπου έληξε ισόπαλο 2-2 και δεν μπόρεσε να μειώσει τη διαφορά από τον τρίτο Απόλλωνα.

Ο Γιούργκεν Στρέπελ ανέβασε την ένταση στις προπονήσεις των τελευταίων ημερών και δούλεψε αρκετά με τους παίκτες του κυρίως σε θέματα τακτικής, ενώ έκανε και κάποιες δοκιμές στα διτέρματα, αφού ενδέχεται να κάνει κάποιες «παρεμβάσεις» στα μετόπισθεν, με στόχο την περαιτέρω βελτίωση της ανασταλτικής λειτουργίας της ομάδας.

Έγινε επίσης δουλειά στα τελειώματα των φάσεων και δεν αποκλείεται να γίνει κάποια κίνηση-ματ στη «γραμμή κρούσης», με στόχο τον αιφνιδιασμό του αντιπάλου.

Σημειώνουμε ότι η προετοιμασία ολοκληρώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου (22/12), με τον Ολλανδό τεχνικό να μην έχει στα πλάνα του τον Εγγλέζου, λόγω ίωσης.

Συνολικά, η αποστολή αποτελείται από τους πιο κάτω (20) ποδοσφαιριστές:

Βάργκιτς, Δημητρίου, Κοφί, Πράνιτς, Ντουγκλάο, Στρούνα, Αρτυματάς, Σισέ, Σίλντενφελντ, Σωτηρίου, Κάτσαρ, Μικελτάντζε, Ράγιος, Κατσιαράβα, Ιωάννου, Ντούρις, Μπεσάτ, Οικονομίδης, Φύτος Κυριάκου, Νικόλας Παναγιώτου.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top