Δημητρίου: «Έγινε ακόμα πιο δύσκολο το έργο μας, αλλά δεν πρόκειται να τα παρατήσουμε»

Δημητρίου: «Έγινε ακόμα πιο δύσκολο το έργο μας, αλλά δεν πρόκειται να τα παρατήσουμε»

Δείτε τι δήλωσε στη Cytavision μετά το τέλος του αγώνα με αντίπαλο τη Νέα Σαλαμίνα, ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΚ Λάρνακας, Κυριάκος Δημητρίου.

Αναλυτικά:

«Ήταν το χειρότερο δυνατό αποτέλεσμα για εμάς. Δυστυχώς δεν καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη που ήταν το μοναδικό ζητούμενο. Δεχθήκαμε νωρίς το γκολ και ήμασταν με την πλάτη στον τοίχο.

Προσπαθήσαμε με όλους τους τρόπους να σκοράρουμε και είναι προφανές ότι αυτό το αποτέλεσμα, μας φέρνει πολύ πίσω και κάνει ακόμα πιο δύσκολο το έργο μας στη συνέχεια.

Δεν πρόκειται όμως να τα παρατήσουμε. Πρέπει να βρούμε μέσα από τη διακοπή, τον τρόπο για να γίνουμε πιο δυνατοί. Προκάλεσε απογοήτευση το αποτέλεσμα στον κόσμο μας, αλλά πρέπει να σηκώσουμε κεφάλι.

Είχαμε και κάποια προβλήματα, ο Τρισκόφσκι είχε πρόβλημα και γι΄ αυτό δεν αγωνίστηκε, αλλά δεν ψάχνουμε δικαιολογίες.

Πρέπει να δουλέψουμε για να παρουσιαστούμε καλύτεροι με το νέο έτος και να βρούμε τους τρόπους για να καλύψουμε το χαμένο έδαφος. Είναι πισωγύρισμα αυτή η ήττα, μένουμε πίσω στη βαθμολογία και δεν έχουμε πλέον άλλα περιθώρια».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει το τοπίο για το καλώδιο ο ΠτΔ - «Δεν υπάρχει καμία κρίση, φυσικά και θα γίνει»

Ξεκαθαρίζει το τοπίο για το καλώδιο ο ΠτΔ - «Δεν υπάρχει καμία κρίση, φυσικά και θα γίνει»

«Φυσικά θα γίνει το καλώδιο και φυσικά προς αυτήν την κατεύθυνση εργαζόμαστε. Η επιθυμία της Κυπριακής Δημοκρατίας και η επιθυμία της ελληνικής κυβέρνησης - και μεταφέρω εδώ και από τη συζήτηση μου με τον Έλληνα Πρωθυπουργό - είναι φυσικά να γίνει αυτή η ηλεκτρική διασύνδεση», δηλώνει ο Νίκος Χριστοδουλίδης σε συνέντευξή του στην ιστοσελίδα huffingtonpost.gr.