ΠΑΡΑ-THEMA

Χρεώνουν στο γιο Κύπριας ηθοποιού τη ρίψη της κροτίδας στο ΑΕΛ – ΑΠΟΕΛ - Απαντά με αγωγές η οικογένεια

Χρεώνουν στο γιο Κύπριας ηθοποιού τη ρίψη της κροτίδας στο ΑΕΛ – ΑΠΟΕΛ - Απαντά με αγωγές η οικογένεια

Άγνωστοι ισχυρίζονται πως ο γιος της γνωστής Κύπριας ηθοποιού, Έλενας Ευσταθίου, ήταν το άτομο που έριξε κροτίδα στο επεισοδιακό παιχνίδι στο Τσίρειο, το Μάιο του 2014, μεταξύ ΑΕΛ - ΑΠΟΕΛ και είχε ως αποτέλεσμα τη διακοπή του, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η ίδια η ηθοποιός. 

 

Το παιχνίδι τίτλου τον Μάιο του 2014, στο Τσίρειο μεταξύ ΑΕΛ και ΑΠΟΕΛ διακόπηκε στο 51’ μετά από ρίψη κροτίδας στον πάγκο του ΑΠΟΕΛ και τον τραυματισμό του ποδοσφαιριστή Κακά στο κεφάλι.

Ο επαναληπτικός του αγώνα που πραγματοποιήθηκε λίγες ημέρες μετά βρήκε τον ΑΠΟΕΛ να κερδίζει το παιχνίδι και να στέφεται ως πρωταθλητής, ωστόσο, ποτέ δεν εντοπίστηκε ο άγνωστος που έριξε την κροτίδα και έφερε τα άνω κάτω στο πρωτάθλημα, με τις φήμες για την ταυτότητα του ατόμου να δίνουν και να παίρνουν.

Η ηθοποιός χρόνια μετά τον αγώνα, με ανάρτηση της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook επαναφέρει το θέμα καθώς όπως αναφέρει η ίδια διαπίστωσε πως κάποιοι, αν και πέρασαν χρόνια, συνεχίζουν να ισχυρίζονται πως ο γιος της ήταν ο υπαίτιος, θέλοντας έτσι να βάλει τα πράγματα στη θέση τους. 

Δείτε τι έγραψε η ηθοποιός:

«Αγαπητοί φίλοι με τα λύπης μου διαπιστώνω ότι ακόμα και τώρα 5 χρόνια μετά το επεισόδιο στον αγώνα ΑΕΛ-ΑΠΟΕΛ με τη ρίψη κροτίδας και τη διακοπή του τελικού κάποιοι ισχυρίζονται ότι το έκανε ο γιος μου. Είναι η τελευταία φορά που θα παρακαλέσω να σταματήσει αυτή η συκοφαντία και ξαναλέω ο γιος μου την εν λόγω ημέρα ήταν στρατιώτης και υπηρετούσε στο φυλάκιο του 209.Δεν είναι ποδοσφαιρόφιλος και δεν είναι ΑΕΛιστας. Στο Τσιρειο πήγε μόνο την ημέρα της στρατιωτικής του ορκωμοσίας. Επίσης θέλω να σας ενημερώσω ότι επειδή κουράστηκα να τα λέω έχω κατάθεση αγωγή κατά αγνώστων και ο επόμενος που θα μας συκοφαντήσει θα έχει να λογοδοτήσει στο δικαστήριο για συκοφαντική δυσφήμηση. Καλές γιορτές με όλη μου την αγάπη»

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τέμπη: Ισχυρές ενδείξεις μεταφοράς εύφλεκτης ουσίας – «Αλλοίωση της σκηνής του εγκλήματος»

Καταγγελία στο «T»: Διευθυντής στη Λεμεσό άφησε στάσιμη μαθήτρια με εγχείρηση καρδιάς και κρίσεις πανικού

Θερμή αέρια μάζα και σκόνη επηρεάζουν την Κύπρο - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού το Σαββατοκύριακο

Αυξήθηκαν οι αφίξεις τουριστών τον Μάρτιο – Ποιοι τουρίστες προτίμησαν την Κύπρο

«Δεν μπορώ να αναπνεύσω»: Σοκαριστικό βίντεο από τη σύλληψη μαύρου άνδρα που πέθανε ενώ βρισκόταν υπό κράτηση



Το μεσημέρι της Δευτέρας καταχωρείται το αίτημα για ανάρμοστη συμπεριφορά του Γενικού Ελεγκτή - Γίνονται οι τελευταίες αλλαγές

Το μεσημέρι της Δευτέρας καταχωρείται το αίτημα για ανάρμοστη συμπεριφορά του Γενικού Ελεγκτή - Γίνονται οι τελευταίες αλλαγές

Το μεσημέρι της Δευτέρας αναμένεται να καταχωρηθεί στο Ανώτατο Συνταγματικό Δικαστήριο από τη νομική ομάδα του Γενικού Εισαγγελέα, αίτημα για παύση του Γενικού Ελεγκτή, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top