ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Σύλληψη 32χρονου για τον εμπρησμό του οχήματος της πρώην του

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Σύλληψη 32χρονου για τον εμπρησμό του οχήματος της πρώην του

Στη σύλληψη 32χρονου προχώρησαν την Τρίτη (25/12) μέλη της Αστυνομίας στην επαρχία Λευκωσίας, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση εμπρησμού αυτοκινήτου.

Ο εμπρησμός διαπράχθηκε στις 5 του περασμένου Νοεμβρίου, γύρω στις 3.15 τα ξημερώματα, όταν τέθηκε κακόβουλα, όπως διαφάνηκε από τις εξετάσεις που έγιναν, φωτιά σε αυτοκίνητο 25χρονης, το οποίο ήταν σταθμευμένο σε δρόμο στην επαρχία Λευκωσίας.

Στη σκηνή έσπευσαν για εξετάσεις μέλη της Αστυνομίας, ενώ μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας κατέσβησαν την πυρκαγιά, από την οποία προκλήθηκαν εκτεταμένες ζημιές στο μπροστινό μέρος του οχήματος.

Μετά από μαρτυρία που προέκυψε εναντίον του 32χρονου στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης, εξασφαλίστηκε εναντίον του Δικαστικό ένταλμα σύλληψης, βάσει του οποίου αυτός συνελήφθη γύρω στις 5.25 το απόγευμα της Τρίτης (25/12), από μέλη της Αστυνομίας και τέθηκε υπό κράτηση για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης.

Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Λευκωσίας.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top