ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σημαντική εξέλιξη με Παπασταύρου ΜΕΤΑ την τηλεδιάσκεψη – Τι θα κάνει

Σημαντική εξέλιξη με Παπασταύρου ΜΕΤΑ την τηλεδιάσκεψη – Τι θα κάνει

Ως γνωστό, έχει προγραμματιστεί για το απόγευμα της Πέμπτης (27/12, 16:00) τηλεδιάσκεψη, όπου ο πρόεδρος της Εταιρείας της Ομόνοιας, Σταύρος Παπασταύρου, θα δεχθεί ερωτήματα από 15 δημοσιογράφους που θα προσκληθούν από Κυπριακά ΜΜΕ, για τις εξελίξεις στο «τριφύλλι».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βγαίνει μπροστά ο Παπασταύρου έστω και από τα… ΞΕΝΑ! Προγραμματίστηκε η μέρα που θα μιλήσει στον πράσινο λαό

Νεότερη πληροφόρηση αναφέρει ότι ο Κυπριοαμερικανός επιχειρηματίας, είναι πολύ πιθανόν να έρθει στην Κύπρο αρχές του Ιανουαρίου, για να επιληφθεί των ζητημάτων που αφορούν το ποδοσφαιρικό τμήμα των «πράσινων» και παρουσιάζεται έτοιμος (αφού πρώτα μιλήσει με τους συνεργάτες του) να προβεί σε όσες αλλαγές χρειάζονται, για να αλλάξει προς το καλύτερο η αγωνιστική εικόνα της ομάδας.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ολγκίν: Eνημερώνει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της στην Κύπρο

Ολγκίν: Eνημερώνει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της στην Κύπρο

Η Ειδική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για την Κύπρο Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ θα ενημερώσει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της, δήλωσε ο Αναπληρωτής Εκπρόσωπος Τύπου του Γενικού Γραμματέα, Φαρχάν Χακ, κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου στην έδρα του διεθνούς οργανισμού στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top