ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καταρρακτώδεις βροχές στην Λεμεσό - Πυκνώνει το χιόνι στο Τρόοδος

Καταρρακτώδεις βροχές στην Λεμεσό - Πυκνώνει το χιόνι στο Τρόοδος

Ελαφρά χιονόπτωση σημειώνεται σε τακτά διαστήματα την Πέμπτη (27/12) στο Τρόοδος με το ύψος των χιονιών να ανέρχονται στα πέντε εκατοστά.

Στην περιοχή του Τροόδους, επικρατεί πυκνή ομίχλη ενώ σύμφωνα με την Αστυνομία, ο δρόμος από την πλατεία Τροόδους προς τον Όλυμπο είναι ανοικτός μόνο για οχήματα με κίνηση στους τέσσερις τροχούς ή εφοδιασμένα με αντιολισθητικές αλυσίδες.

Λόγω χιονόνερου και έντονων βροχών, οι δρόμοι στην περιοχή του Τροόδους είναι πολύ ολισθηροί και γι` αυτό καλούνται οι οδηγοί να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.

Στο μεταξύ, χωρίς οποιαδήποτε προβλήματα, συνεχίζονται καταρρακτώδεις βροχές στην πόλη και την επαρχία Λεμεσού και η Αστυνομία καλεί τους οδηγούς όπως τηρούν τον Κώδικα Οδικής Ασφάλειας.

ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top