Τουλάχιστον δεν ΦΑΦΛΑΤΙΖΕΙ ο «Θείος Σταύρος»…

Τουλάχιστον δεν ΦΑΦΛΑΤΙΖΕΙ ο «Θείος Σταύρος»…

Έχουν σχολιαστεί ποικιλοτρόπως οι απαντήσεις που έδωσε ο Παπασταύρου, στα ερωτήματα των δημοσιογράφων (μέσω τηλεδιάσκεψης) χθες το απόγευμα.  

Τρία πράγματα κρατάμε: 

-Επειδή ζει σε… άλλο πλανήτη, απέφυγε να κατηγορήσει ή να επιρρίψει ευθύνες με έντονο τρόπο στον Άνχελ Γκόμεθ. Αν ζούσε και εργαζόταν στην Κύπρο ο πρόεδρος της Ομόνοιας, να είστε σίγουροι ότι θα εστιαζόταν στα «εγκλήματα» του Ισπανού πρώην τεχνικού διευθυντή. 

-Όπως διαπίστωσαν πολλοί δεν εγκαταλείπει το μακροπρόθεσμο πλάνο για αναγέννηση της Ομόνοιας. Αλίμονο βέβαια να «έριξε» τόσα dollars μέσα σε λίγους και να βυθιστεί μες στην απογοήτευση, επειδή τα πρώτα αποτελέσματα ήταν αρνητικά. 

-Και τρίτον, φαίνεται ότι ο Κυπρο-Αμερικανός επιχειρηματίας δεν φαφλατίζει. Τουλάχιστον αυτό το συμπέρασμα βγάλαμε, διαβάζοντας όλα όσα ανέφερε. Κινήθηκε γενικά στη… σφαίρα του ρεαλισμού. Αυτό ίσως είναι το σημαντικότερο του «προσόν». 

Π.Χ.  

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Μάριος Καρογιάν συγκαλεί τα συλλογικά όργανα: Ενημέρωση για την «πρόταση» Νικόλα και ανακοίνωση της απόφασής του, για υποψηφιότητα στις βουλευτικές

Ο Μάριος Καρογιάν συγκαλεί τα συλλογικά όργανα: Ενημέρωση για την «πρόταση» Νικόλα και ανακοίνωση της απόφασής του, για υποψηφιότητα στις βουλευτικές

Η πολιτική κινητικότητα που προέκυψε από τις δηλώσεις του Προέδρου του ΔΗΚΟ, Νικόλα Παπαδόπουλου, περί «τεράστιου περιθωρίου συνεργασίας» με τη ΔΗΠΑ, έχει προκαλέσει σημαντικές εντάσεις και αλυσιδωτές αντιδράσεις στον κεντρώο χώρο.