Χαμός με την Σοφία Χατζηπαντελή χωρίς τα πυκνά της φρύδια – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Χαμός με την Σοφία Χατζηπαντελή χωρίς τα πυκνά της φρύδια – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ομολογουμένως η Σοφία Χατζηπαντελή χωρίς τα πυκνά της φρύδια ήταν μια κούκλα και οι followers της φρόντισαν να της το υποδείξουν βλέποντας την φωτογραφία της από τα παλιά. 

Χαμό προκάλεσε η φωτογραφία της Σοφίας Χατζηπαντελή στο Instagram, η οποία την δείχνει πώς ήταν πριν από μερικά χρόνια, χωρίς τα πυκνά της φρύδια.

Όπως θα δείτε και στην φωτογραφία πιου ακολουθεί η Σοφία Χατζηπαντελή είχε μεν πυκνά φρυδιά, αλλά δεν ήταν ενιαίο το φρύδι της.

Η Κύπρια που έγινε γνωστή ανά το παγκόσμιο για τα πυκνά της φρύδια σχολίασε στην ανάρτησή της στο Instagram: «Μωρό Σοφία... παλιά φωτογραφία».

Κάποιοι από τους followers της φρόντισαν να της υποδείξουν πόσο όμορφη ήταν χωρίς τα πυκνά της φρύδια με ορισμένους άλλους να εκνευρίζονται και να γίνεται ένας χαμός στον προσωπικό λογαριασμό της Σοφίας Χατζηπαντελή στο instagram. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολγκίν στην Κύπρο σε 8 ημέρες: Οι επαφές που ίσως κρίνουν τις επόμενες εξελίξεις

Ολγκίν στην Κύπρο σε 8 ημέρες: Οι επαφές που ίσως κρίνουν τις επόμενες εξελίξεις

Επί της ουσίας του Κυπριακού θα είναι οι επαφές της Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ του ΟΗΕ στην Κύπρο, όπου φτάνει σε 8 ημέρες. Προς το παρόν είναι γνωστό ότι η Μαρία Άγκελα Ολγκίν θα έχει χωριστές συναντήσεις με τους δύο ηγέτες, τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη και τον Τ/κ ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν χωρίς να είναι μέχρι στιγμής γνωστό κατά πόσο θα υπάρξει τριμερής συνάντηση, όπως στο τελευταίο της ταξίδι.

BEST OF TOTHEMAONLINE