Με μάτια βουρκωμένα η Χριστοφίδου - Το αντίο της από τον αέρα του ΣΙΓΜΑ – VIDEO

Με μάτια βουρκωμένα η Χριστοφίδου - Το αντίο της από τον αέρα του ΣΙΓΜΑ – VIDEO

Την επιλογή της έκανε η Κατερίνα Χριστοφίδου και εγκαταλείπει την δημοσιογραφία και το ΣΙΓΜΑ για το ευρωκοινοβούλιο.

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του ΣΙΓΜΑ Κατερίνα Χριστοφίδου έχει δεχτεί πρόταση από το ΔΗΚΟ για να κατέλθει ως «αριστίνδην» υποψήφια στις Ευρωεκλογές του 2019.

Η οικοδέποινα της εκπομπής «Μεσημέρι και Κάτι» την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στην τελευταία εκπομπή του 2018, επέλεξε να αποχαιρετήσει τους τηλεθεατές της εκπομπής της.

Σε κλίμα συγκίνησης και με μάτια βουρκωμένα μίλησε με ευγνωμοσύνη για το κανάλι της, τους συνεργάτες της και όλους όσοι τόσα χρόνια της έδειξαν εμπιστοσύνη.

Η Κατερίνα Χριστοφίδου μίλησε για τα άξια χέρια που παραδίδει την σκυτάλη της εκπομπής 'Μεσημέρι και κάτι', χωρίς φυσικά να αποκαλύπτει σε ποιον ή ποια θα παραδώσει την σκυτάλη της μεσημεριανής της εκπομπής.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο video που ακολουθεί:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Παρότρυνση ΠτΔ: ΚΕΒΕ και ΟΕΒ βλέπουν Κεραυνό και Παναγιώτου για ΑΤΑ

Παρότρυνση ΠτΔ: ΚΕΒΕ και ΟΕΒ βλέπουν Κεραυνό και Παναγιώτου για ΑΤΑ

Οι Προέδροι της ΟΕΒ και του ΚΕΒΕ θα συναντηθούν εντός των αμέσως επόμενων ημερών με τους Υπουργούς Οικονομικών και Εργασίας, ενόψει της επικείμενης κοινής σύσκεψης των Εκτελεστικών Επιτροπών των δύο Οργανώσεων την ερχόμενη Δευτέρα για να συζητήσουν το θέμα της ΑΤΑ.

BEST OF TOTHEMAONLINE