ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χαραλαμπίδου για ΓεΣΥ: «Βαδίζουν στο άγνωστο με βάρκα την ελπίδα» - ΕΙΚΟΝΑ

Χαραλαμπίδου για ΓεΣΥ: «Βαδίζουν στο άγνωστο με βάρκα την ελπίδα» - ΕΙΚΟΝΑ

Κριτική υπό την μορφή ερωτημάτων ασκεί στην κυβέρνηση η βουλευτής Ειρήνη Χαραλαμπίδου. Στο στόχαστρο της, το ΓεΣΥ και οι δηλώσεις Νίκου Αναστασιάδη ότι θα φέρει γιατρούς από την Ελλάδα.

Σε ανάρτηση της στο Facebook η βουλευτής του ΑΚΕΛ αναφέρεται στις δηλώσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας, ο οποίος ανέφερε ότι «αν οι γιατροί μας δεν θέλουν να μπουν στο ΓΕΣΥ, θα φέρω από την Ελλάδα».

Αναρωτιέται, λοιπόν: «Θέλει να μας πει ο Πρόεδρος ότι οποιοσδήποτε αναγνωρισμένος και επιτυχημένος ιατρός θα φύγει από τη χώρα του να έρθει για να ενταχθεί στο ΓΕΣΥ της Κύπρου;».

Συμπληρώνει: «Ό,τι να' ναι δηλαδή. Και ιατροφαρμακευτική περίθαλψη ότι να' ναι».

Σχετικά με τις δηλώσεις του εκπροσώπου του Οργανισμού Ασφάλισης Υγείας που έγιναν στον Alpha Κύπρου την Τετάρτη (2/1) σχολιάζει ότι «βαδίζουν στο άγνωστο με βάρκα την ελπίδα, όπως συμβαίνει σε τούτο το τόπο».

Σύμφωνα με την κ. Χαραλαμπίδου ο εκπρόσωπος του ΟΑΥ δήλωσε ότι «μην ακούτε τι λεν οι ιατρικές εταιρείες, οι γιατροί μπορεί να θέλουν να ενταχθούν». Θέση για την οποία -προφανώς- η Χαραλαμπίδου αμφιβάλλει.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Αντίποινα στο Ιράν αποφάσισε το Ισραήλ, κλειστά χαρτιά για το χρόνο επίθεσης

Αντίποινα στο Ιράν αποφάσισε το Ισραήλ, κλειστά χαρτιά για το χρόνο επίθεσης

Καζάνει που «βράζει» είναι η Μέση Ανατολή, μετά την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ σε αντίποινα για το φονικό χτύπημα του δεύτερου στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Ο ισραηλινός πρωθυπουργός, Μπενιαμίν Νετανιάχου, έχει δεσμευτεί να απαντήσει στην Τεχεράνη και σταθμίζει τις επιλογές του για το τι θα κάνει. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top