ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μην ξεχνώντας το ΧΑΣΤΟΥΚΙ του ΓΣΠ για την ουσία – Πιθανή ενδεκάδα

Μην ξεχνώντας το ΧΑΣΤΟΥΚΙ του ΓΣΠ για την ουσία – Πιθανή ενδεκάδα

Ούτε που το σκέφτονται στον ΑΠΟΕΛ ότι θα στραβοπατήσει στο Μακάρειο Στάδιο η ώρα 19:00 απέναντι στη Δόξα Κατωκοπιάς για τη 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος Α΄ κατηγορίας.

Μετά και τη δύσκολη νίκη στο πρώτο παιχνίδι κυπέλλου επί της προσφυγικής ομάδας την περασμένη Τετάρτη, αλλά και με δεδομένο το αποτέλεσμα του αγώνα πρωταθλήματος στον α΄ γύρο, σε καμία περίπτωση στον ΑΠΟΕΛ πιστεύουν ότι θα έχουν εύκολο έργο απέναντι στο συγκρότημα του Λούκα Χ¨ Λούκα.

Με απόντα το αστέρι της ομάδας, Μούσα Αλ Τάμαρι, ο Πάολο Τραμετσάνι πιθανολογείται ότι θα παρατάξει ένα σχήμα 3-5-2 με τον Βάτερμαν κάτω από τα δοκάρια, Καρλάο, Μερκή και Ιωάννου η αμυντική τριάδα, Κανού και Νσούε ως μπακ, οι Μοράις και Ζαχίντ ανασταλτικά χαφ και από εκεί και πέρα οι Νατέλ, Ντε Βινσέντι και Εφραίμ.  Θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικεί ο Μπάλογκ.

Διαβάστε επίσης: 

Κολακευτικά λόγια για Τάμαρι από πρώην ΑΠΟΕΛίστα! Δεν είπε για Μέσι, αλλά για άλλο ΠΑΙΚΤΑΡΑ για σύγκριση

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Την εξέλιξη των 88 δράσεων που ανακοίνωσε στις αρχές του χρόνου για το 2024 ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδούλιδης, εξέτασε σε ειδική συνεδρίασή του το Υπουργικό Συμβούλιο, το απόγευμα της Δευτέρας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top