ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΠΑΦΟΣ: Προβλήματα στο Γενικό «στέλνουν» ασθενείς στη Λεμεσό – Περιστατικό με νεαρό

ΠΑΦΟΣ: Προβλήματα στο Γενικό «στέλνουν» ασθενείς στη Λεμεσό – Περιστατικό με νεαρό

Εκτός λειτουργίας ο αγγειογράφος ΓΝ Λεμεσού, αναφέρει η Καρδιολογική κλινική του ΓΝ Πάφου.

Παραμένει το πρόβλημα με τον εκτός λειτουργίας αγγειογράφο του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού, με τους ασθενείς του ΓΝ Πάφου να αγωνιούν για τη ζωή τους, σύμφωνα με ανακοίνωση του Διευθυντή της Καρδιολογικής Κλινικής του ΓΝ Πάφου Δρ. Ιωσήφ Μουτήρη.

Ο κ. Μουτήρης ανέφερε πως μεταφέρθηκε σε ιδιωτικό νοσοκομείο της Λεμεσού, ένας νέος άνθρωπος, που προσήλθε στο νοσοκομείο Πάφου λόγω θωρακικού άλγους και διαγνώστηκε οξύ έμφραγμα μυοκαρδίου.

Επιπρόσθετα, συνέχισε, άλλοι τέσσερις ασθενείς που νοσηλεύονται για μέρες στη Καρδιολογική Κλινική, λόγω ασταθούς στηθάγχης, δεν μπορούν να εξυπηρετηθούν στα ιδιωτικά κέντρα, αφού δεν εμπίπτουν στα κριτήρια για επιδότηση.

Για την καλύτερη και καταλληλότερη εξυπηρέτηση των ασθενών θα πρέπει να εφαρμόσουμε νέα μέτρα, ανέφερε ο κ. Μουτήρης προσθέτοντας πως η λειτουργία επεμβατικού εργαστηρίου στο ΓΝ Πάφου θα ήταν η ιδανική λύση, όμως φαίνεται απομακρυσμένη προοπτική και εισηγείται διεύρυνση της ομάδας των ασθενών για επιδότηση σε ιδιωτικά κέντρα, με τη συμπερίληψη όλου του φάσματος της στεφανιαίας νόσου ως βραχυπρόθεσμη και μεσοπρόθεσμη λύση.

Από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μονή Αββακούμ: Επιμένει ο Βαβούσκος για εσφαλμένη διαδικασία – Ποια επιλογή τους απομένει

Τροχαίο στο Παραλίμνι: Σοκάρουν οι φωτογραφίες από το όχημα που οδηγούσε ο 53χρονος τραυματίας

Έφη Ξάνθου: Το παρασκήνιο της παραίτησης και... η διαρροή - Το κόμμα που συμπαθεί και «το μόνο σίγουρο»

ΣΥΟΠ: Τι αλλάζει στη διάρκεια υπηρεσίας και τις μισθολογικές κλίμακες - Τα νέα επιδόματα στην ΕΦ

Σε λειτουργία ακόμα δύο σημεία φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων στη Λευκωσία - Δείτε φωτογραφίες

Eurovision 2024: «Μας την είπαν» οι Σουηδοί – Η αναφορά στην Κύπρο σε τραγούδι – Βίντεο



Με πανό έξω από το Δικαστήριο για την υπόθεση Θανάση: «Είναι και δικό μας παιδί» - Δεν εντοπίστηκε το κινητό του μέχρι σήμερα

Με πανό έξω από το Δικαστήριο για την υπόθεση Θανάση: «Είναι και δικό μας παιδί» - Δεν εντοπίστηκε το κινητό του μέχρι σήμερα

Στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού, η διαδικασία της απόφασης για την τρίτη θανατική ανάκριση, για τα αίτια θανάτου του Θανάση Νικολάου, ο οποιος είχε εντοπιστεί νεκρός στις 29 Σεπτεμβρίου του 2005 κάτω από την γέφυρα της Άλασσας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top