ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αποκλεισμός για τη Λίβερπουλ!

Αποκλεισμός για τη Λίβερπουλ!

Η Γουλβς κοίταξε στα μάτια την Λίβερπουλ, επικράτησε με 2-1 και την πέταξε εκτός κυπέλλου Αγγλίας.

Σε δύο μόνο στόχους, στο πρωτάθλημα και το Champions League μπορεί να επικεντρωθεί πια η Λίβερπουλ, που έμεινε εκτός κυπέλλου μετά την εκτός έδρας ήττα της από την Γουλβς με 2-1. Μάλιστα ο απολογισμός της βραδιάς δεν αποκλείεται να είναι ακόμα χειρότερος, αφού οι κόκκινοι έχασαν με τραυματισμό μόλις στο έκτο λεπτό τον Γκόραν Λόβρεν, προσθέτοντας ένα ακόμα πρόβλημα στην ήδη πολύπαθη αμυντική τους γραμμή.

Οι «λύκοι» κατάφεραν να αφοπλίσουν την ανόρεχτη Λίβερπουλ και λίγο πριν το ημίχρονο πήραν προβάδισμα, όταν έκλεψαν την μπάλα στο ύψος της μεσαίας γραμμής και ο Ραούλ Χιμένες μετά από κούρσα 40 μέτρων πλάσαρε σωστά για το 1-1.

Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ κατάφερε να ισοφαρίσει στο ξεκίνημα της επανάληψης με όμορφο αριστερό σουτ του Ορίγκι (51’, 1-1), αλλά η χαρά δεν κράτησε για πολύ.

 

Ένα εκπληκτικό σουτ του Ρούμπεν Νέβες τέσσερα λεπτά αργότερα ήταν η χαριστική βολή (55’, 2-1), αφού με εξαίρεση ένα καλό φάουλ του Σακίρι που κατέληξε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων (69’) η Λίβερπουλ δεν είχε κάποια άλλη σημαντική στιγμή. Η είσοδος στον αγώνα των Φιρμίνο και Σαλάχ στο τελευταίο 20λεπτο δεν άλλαξε κάτι και η Γουλβς έγραψε ακόμα μία σημαντική σελίδα στην εντυπωσιακή φετινή της πορεία σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Πηγή: sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Την εξέλιξη των 88 δράσεων που ανακοίνωσε στις αρχές του χρόνου για το 2024 ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδούλιδης, εξέτασε σε ειδική συνεδρίασή του το Υπουργικό Συμβούλιο, το απόγευμα της Δευτέρας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top